Сезонът на сандалите официално започна, а ето коя тенденция ще краси твоите нокти

Сезонът на сандалите официално започна. Добре поддържаните крака ще бъдат абсолютен beauty приорите през предстоящите месеци, но е време да научиш кои от популярните тенденции и цветове на ноктите са на фокус и какво ще краси ноктите на краката ти това лято.

Сега сигурно се чудиш какви тенденции в света на педикюра ще донесе сезон пролет/лято 2023. Не се притеснявай, ние сме тук, за да ти разкрием всички подробности:

Вечните цветове като пастелни нюанси, червено и нюд цветове ще останат желани през летните месеци. Тези цветове са популярни от дълго време и са водещият избор на мнозина. Пастелните нюанси придават освежаващо излъчване, докато червеният цвят осигурява класическа елегантност. Нюд нюансите са неутрални и се адаптират към всеки повод.

Това, което обаче ще доминира през предстоящия летен сезон, са неутралните нюд нюанси, млечните тонове, яркото червено, френският маникюр, който се завръща, актуалните от известно време кафяви нюанси и върху ръцете. Те са идеалният избор за всякакви поводи, от спокойни летни разходки до вечерни излизания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Съгласуване на цветовете на ръцете и краката:

Когато става въпрос за съгласуването на цветовете на лака на ръцете и краката, има няколко опции, на които да обърнеш внимание. Разбира се, сигурен вариант е да използваш един и същ цвят за маникюр и педикюр. Все пак, ако искаш малко повече разнообразие, имай предвид, че цветът, който избирате за педикюра, трябва да е малко по-тъмен от този за маникюра. Това ще ти позволи да създадете интересен контраст между ноктите на ръцете и краката.

Един добър вариант е да използваш лакове в един и същи цвят, но в различни нюанси. По този начин ще запазиш сходността между маникюра и педикюра, но с лек туист от различните тонове. Можеш също да експериментираш с комбинирането на различни цветове, за да постигнеш уникален външен вид, който изразява твоята креативност и стил.

Освен с класическите цветове, можеш да пробваш и с различни финиши. Блестящите лакове винаги са популярни, защото осигуряват блестящ вид на ноктите. Можеш също така да добавиш малко брокат или металник ефект, за да им осигуриш допълнителна доза блясък.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

По отношение на формата на ноктите, естествената форма с леко заоблени краища все още е актуална. Тази форма осигурява елегантен и изискан вид. Разбира се, винаги можеш да експериментираш с други форми, ако ти харесват.

Независимо дали избираш пастелни цветове, червено, нюд нюанси или неутрални тонове, важно е да избереш нюанси, които ти харесват и които ти дават увереност. Твоят нюанс за лак е чудесен начин да изразиш стила си и да се почувстваш красива през лятото. Наслади се на акта на поддържане на краката си и пробвай различни цветове и дизайни, за да намериш този, който най-добре изразява характера и стила ти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Сега, когато имаш няколко вдъхновяващи идеи за цвят на лака, проучи различни комбинации и намери тази, която най-добре отразява твоята уникалност и стил. Наслади се на създаването на красива визия за ноктите и краката си!

Прочети още: Как да избереш идеалния парфюм за твоя мъж?

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Expressie Crop top and roll

    Поръчайте веднага
  • Essie Expressie Seize the minute

    Поръчайте веднага
  • Essie sunshine be mine

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie, Essiewinter2022

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Маникюр според зодията

Открийте какъв цвят трябва да е лакът ви за нокти и как да изразите характера си...