Разкриваме trendy бързосъхнещи лaкове за нокти

В екипа ни има няколко човека, които кажат ли пристигам навреме, значи най-вероятно ще закъснеят. Добре де - и аз съм една от тях. И наистина не закъсняваме нарочно, а сякаш че времето минава по-бързо, когато бързаме. Понякога се намесва и „висша сила“ и предизвиква задръстване, червена светлина на светофара или градски транспорт, който никога не пристига. От друга страна, понякога просто трябва да си изгладим роклята или например: да си лакираме ноктите.

Въпреки че не можем да повлияем на някои от споменатите фактори, признаваме, че лакирането на ноктите не е един от тях. Затова запретнахме ръкави и се постарахме да открием качествени бързосъхнещи лакове за нокти, които ще премахнат поне една причина от списъка с „причини за закъсняване“.

Търсене на бързосъхнещ лак

Когато избираме идеалния лак, искаме той е дълготраен и бързосъхнещ. Дори когато прекарваме деня вкъщи, е необходимо лакът да изсъхне бързо, защото никой не обича онова „какво да правя с ръцете си“ чувство на безпомощност и объркване след нанасянето на първия слой лак. За да бъде още по-сложно, винаги ни се налага да пипаме нещо с нашите току-що лакирани нокти, нали?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Всички сме се сблъсквали с тези неписани правила за лакиране на ноктите, които не са в наша полза. За щастие марката essie е помислила за нас и е създала лак за нокти с бързосъхнеща формула, която е идеална за всички нас, които винаги бързаме нанякъде (и закъсняваме).

expressie: лак, който изсъхва за минута-две!

Когато разбрахме, че изсъхва за около 1 минута, ни стана ясно, че искаме да тестваме новата линия лакове essie, наречена expressie. Името не е случайно, защото една от характеристиките на тази линия лакове е тяхното експресно изсушаване, в движение. Също така ни грабна фактът, че лакове expressie се предлагат в елегантн флаконче, което е по-високо и по-тънко от другите лакове essie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Всички тези expressie цветове

Освен това, лаковете expressie имат формула с блестящ ефект и богат избор от on trend нюанси, като нежно "air dry" синьо, оранжево, наречено "in a flash sale" или "precious cargo" маслинено зелено. Ако все пак предпочиташ класически елегантните нюанси, виж „second hand first love”, който според нас е перфектна комбинация на розови и nude нюанси. Освен него "crop top & roll" и "buns up" са идеалният аксесоар за всяка модна комбинация. Към който и екип да спадаш - летни или nude цветове - не се съмняваме, че ще откриеш своя фаворит осред 10-те феноменални нюанса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Извита четка за лесно нанасяне

В допълнение към бързото изсъхване, лаковете expressive имат патентована скосена четка за лесно нанасяне, проектирана с цел да улесни и ускори процеса на лакиране. Извитата форма на тази четка ще ти помогне да лакираш ноктите с по-слабата си ръка. Това означава повече да не криеш едната си ръка, поради зле лакирани нокти!

Нанеси два слоя от някой нюанс на лак expressie и изчакай да изсъхне за около 1 минута. Освен това не ти трябва основа или топ лак. За да сме сигурни, че сме избрали правилния лак, минута или две след нанасянето го подложихме на тест и той премина с най-високата оценка!

Кафе и маникюр в движение

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Лакирани нокти ни позволяват да носим любимите си цветове на ръцете, те създават добро първо впечатление, перфектно допълват тоалета ни и ни дават увереност. Тази линия бързосъхнещи лакове е идеална за градския начин на живот и за тези, които нямат време да чакат. Посланието на essie е винаги да сме в движение и да използваме всеки момент, без да се притесняваме, че лакът ни няма да изглежда добре. Ето защо със сигурност твърдим, че всяка жена се нуждае от поне един expressie.

Прочети още: Изправяш косата си? В такъв случай това са must have продукти за теб!

За този външен вид препоръчваме

 • essie expressie 0 crop top & roll

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 60 buns up

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 340 air dry

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 220 get a mauve on

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 180 bolt and be bold

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 10 second hand first love

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 190 seize the minute

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 160 in a flash sale

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 320 precious cargo

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 290 not so low key

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, тенденция, лято, лак за нокти, essie, expressie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ефект на перфектно повдигнати вежди веднага! Изпробвахме новия молив за вежди, за който всички говорят!

Молив за вежди Maybelline New York Tattoo Brow Lift наскоро пристигна на нашия пазар и разбира се, не можахме да устоим да не го пробваме ...