Разкриваме trendy бързосъхнещи лaкове за нокти

В екипа ни има няколко човека, които кажат ли пристигам навреме, значи най-вероятно ще закъснеят. Добре де - и аз съм една от тях. И наистина не закъсняваме нарочно, а сякаш че времето минава по-бързо, когато бързаме. Понякога се намесва и „висша сила“ и предизвиква задръстване, червена светлина на светофара или градски транспорт, който никога не пристига. От друга страна, понякога просто трябва да си изгладим роклята или например: да си лакираме ноктите.

Въпреки че не можем да повлияем на някои от споменатите фактори, признаваме, че лакирането на ноктите не е един от тях. Затова запретнахме ръкави и се постарахме да открием качествени бързосъхнещи лакове за нокти, които ще премахнат поне една причина от списъка с „причини за закъсняване“.

Търсене на бързосъхнещ лак

Когато избираме идеалния лак, искаме той е дълготраен и бързосъхнещ. Дори когато прекарваме деня вкъщи, е необходимо лакът да изсъхне бързо, защото никой не обича онова „какво да правя с ръцете си“ чувство на безпомощност и объркване след нанасянето на първия слой лак. За да бъде още по-сложно, винаги ни се налага да пипаме нещо с нашите току-що лакирани нокти, нали?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Всички сме се сблъсквали с тези неписани правила за лакиране на ноктите, които не са в наша полза. За щастие марката essie е помислила за нас и е създала лак за нокти с бързосъхнеща формула, която е идеална за всички нас, които винаги бързаме нанякъде (и закъсняваме).

expressie: лак, който изсъхва за минута-две!

Когато разбрахме, че изсъхва за около 1 минута, ни стана ясно, че искаме да тестваме новата линия лакове essie, наречена expressie. Името не е случайно, защото една от характеристиките на тази линия лакове е тяхното експресно изсушаване, в движение. Също така ни грабна фактът, че лакове expressie се предлагат в елегантн флаконче, което е по-високо и по-тънко от другите лакове essie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Всички тези expressie цветове

Освен това, лаковете expressie имат формула с блестящ ефект и богат избор от on trend нюанси, като нежно "air dry" синьо, оранжево, наречено "in a flash sale" или "precious cargo" маслинено зелено. Ако все пак предпочиташ класически елегантните нюанси, виж „second hand first love”, който според нас е перфектна комбинация на розови и nude нюанси. Освен него "crop top & roll" и "buns up" са идеалният аксесоар за всяка модна комбинация. Към който и екип да спадаш - летни или nude цветове - не се съмняваме, че ще откриеш своя фаворит осред 10-те феноменални нюанса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Извита четка за лесно нанасяне

В допълнение към бързото изсъхване, лаковете expressive имат патентована скосена четка за лесно нанасяне, проектирана с цел да улесни и ускори процеса на лакиране. Извитата форма на тази четка ще ти помогне да лакираш ноктите с по-слабата си ръка. Това означава повече да не криеш едната си ръка, поради зле лакирани нокти!

Нанеси два слоя от някой нюанс на лак expressie и изчакай да изсъхне за около 1 минута. Освен това не ти трябва основа или топ лак. За да сме сигурни, че сме избрали правилния лак, минута или две след нанасянето го подложихме на тест и той премина с най-високата оценка!

Кафе и маникюр в движение

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Лакирани нокти ни позволяват да носим любимите си цветове на ръцете, те създават добро първо впечатление, перфектно допълват тоалета ни и ни дават увереност. Тази линия бързосъхнещи лакове е идеална за градския начин на живот и за тези, които нямат време да чакат. Посланието на essie е винаги да сме в движение и да използваме всеки момент, без да се притесняваме, че лакът ни няма да изглежда добре. Ето защо със сигурност твърдим, че всяка жена се нуждае от поне един expressie.

Прочети още: Изправяш косата си? В такъв случай това са must have продукти за теб!

За този външен вид препоръчваме

 • essie expressie 0 crop top & roll

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 60 buns up

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 340 air dry

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 220 get a mauve on

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 180 bolt and be bold

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 10 second hand first love

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 190 seize the minute

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 160 in a flash sale

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 320 precious cargo

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 290 not so low key

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, тенденция, лято, лак за нокти, essie, expressie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

NYX Professional Makeup представя колекция гримове, вдъхновена от филма на 20th Century Studios Аватар: Природата на водата

Това е новата колекция гримове NYX Proffesional Makeup в чест на дългоочакваното продължение на филма Аватар със заглавие Аватар: пътят на водата...