Черно-белият манкюр отново е на мода тази зима

Черно-белият манкюр отново е на мода тази зима

Класиката никога не бива забравена изцяло, а само периодично се завръща сред популярните тенденции в нова вариация. Напомняме, че това се случи с френския, който беше освежен и модернизиран, а сега е ред на черно-белия маникюр. Разкриваме ти няколко причини, поради които черно-белият маникюр трябва да бъде на твоите нокти през тази зима и показваме нашите любими варианти.

Черен лак

Момичетата, които предпочитат черен лак, обикновено не страдат от липса на самочувствие, затова лакът им никога не остава незабелязан. Тук, разбира се, трябва да вметнем, че неподдържаният черен лак е недопустим! Освен жените, които са наясно с красотата си, черният лак е предпочитан и от момичетата, които чрез него изразяват бунтарския си дух и начин на живот. Едно е сигурно, черният лак е класика, която никога няма да изчезне от рафтовете на любимата ти дрогерия.

Черно-белият манкюр отново е на мода тази зима

Бял лак

Белият лак се използва за френски маникюр, когато искаме да подчертаем цветвете, обикновено за по-официални поводи. Белият цвят, особено матовият, е изключително ефектен през лятото, на кожа с летен загар. Единственият му недостатък е, че при нанасяне или смесване с други лакове и най-малката грешка се набива на очи, поради което трябва да бъдеш експерт в нанасянето му.

Черно-бял маникюр

Сигурни сме, че вкъщи по рафтовете ти се намират и черен и бял лак и че вероятно рядко си ги смесвала, но дори и когато си го правила то се е състояло най-вече в рисуването на черна или бяла линия. Тези два цвята обаче са идеални за различни и вдъхновяващи стилове на маникюр, които ти представяме в следващите редове.

Кои лакове да ползваме за черно-бял маникюр

Предлагаме ти да ги изпробваш лаковете Essie, които предлагат голямо разнообразие от цветове, включително черно и бяло. Те не само осигуряват безупречно покритие и дълготраен цвят, но към тях има четка, подходяща за нокътни плочки с всякакъв размер, с която нанасянето става още по-лесно и по-прецизно.

Маникюр, който ще хване окото на всеки мъж

Кой казва, че в днешно време спортният дух го няма? Време е да го събудиш както за себе си, така и за другите, които видят черно-белите ти нокти с шарки като  на футболна топка.

Вярно е, че за този тип маникюр ще трябва да използваш клечка за зъби или тънка четка за рисуване на ноктите, но това учи. Винаги можеш да използваш шаблон, за да маркираш местата на ноктите си, където искаш да бъде черният цвят. За най-добър ефект ползвай матов бял лак в комбинация с черен лак с блясък.

Черно-бял маникюр за нерешителните

Когато не можеш да се спреш на конкретен маникюр, просто смеси всичко и направи всеки нокът различен. В крайна сметка лакирането, досущ като гримирането, изисква експериментиране. Все пак с черен и бял лак имаш и други варианти, освен минималистичния и класическия маникюр. На единия нокът нарисувай с черно-бели точки, на друия цветя, а на третия ин-ян. Дай свобода на въображението си и остави само по два едноцветни нокътя на всяка ръка, за да не прекалиш с цветовете.

Черно-бял маникюр за онези, които срещат затруднения в рисуването по ноктите

Редки са случаите, когато за даден маникюр не са ни необходими никакви специални умения. Известният като #cownails маникюр обаче е точно такъв. Всичко, което ти трябва за него, е спокойна ръка, за да нанесеш бял лак върху цялата повърхност на нокътя, а след като той изсъхне,се рисуват шарки като на крава. Просто е, нали?

Освежена класика

При комбинирането на тези два лака не е е задължително да се спираш само на игриви и забавни мотиви, а можеш да избереш и по-елегантен вариант, който да бъде също толкова ефектен. Затова ти предлагаме маникюр, за постигането на който се смесват матов черен и бял лак и при който всеки нокът е еднакъв, но въпреки това маникюрът не е безличен. Тук белият триъгълник изпъква върху черния нокът и още повече подчертава това елегантно предложение.

Кое от тези черно-бели предложения ти харесва най-много? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Отново на училище: актуални цветове в маникюра

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Gel Couture Top Coat

  Поръчайте веднага
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Поръчайте веднага
 • Essie Gel Couture 360 Spiked With Style

  Поръчайте веднага
 • Essie 79 Sand Tropez

  Поръчайте веднага
 • Essie 49 Wicked

  Поръчайте веднага
 • Essie 48 Luxedo

  Поръчайте веднага
 • Essie 8 Limo-Scene

  Поръчайте веднага
 • Essie 4 Pearly White

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, грижа, маникюр , тенденция, стил , мода , зима, лак за нокти, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Серумът за лице и митовете, които се говорят за него

Серумът за лице е продукт, предназначен за усъвършенствана грижа за кожата на лицето и врата, който напоследък набира все по-голяма популярност...