Как да избереш идеалния парфюм за твоя мъж?

Kak da izberes idealnija parfjum za tvoja mazАко тези дни търсиш идеалния подарък за партньора си, независимо кой е той, предлагаме това да е парфюмът, който може да се превърне в ключ към спомените ти. Парфюмите винаги се избират внимателно, защото сам по себе си парфюмът е нещо интимно. Лесно се привързваме към него, често се връщаме към стария и трудно го променяме. Точно както е и с мъжете. Той остава с теб, свързва те с хората и остава някъде в паметта ти, събужда спомени и създава нови. Как да изберем парфюм за твоя идеален мъж?

Парфюмите осигуряват последния щрих на елегантната визия, те са детайл, който нежно подчертава външния вид, невидим аксесоар, който изтъква елегантността и енергията, дава увереност и ще допълва вида на идеалния ти мъж.

Новата ароматна нотка на известния Armani Code парфюм е идеалният избор за твоя идеален мъж!

,Rewrite the code’’ е нова история, нова ароматна нотка, нов иновативен флакон на парфюма Armani Code, отражение на съвременната мъжественост. Парфюм, който излъчва самочувствие, подчертава мъжествеността на съвременния, модерен мъж, осигурява постоянство и чувствителност. Ако мъжът ти притежава тези характеристики, това е парфюмът за него!

Визията на известния креатор Джорджо Армани, който смята мъжествеността за разнообразна и чувствителна, е претворена в нова ароматна нотка, която ще остави мъжа ти без дъх.

Неговата визия, претворена в ароматната нотка на новия парфюм Armani Code, най-добре описва съвременния мъж чрез цитата: "Моята визия за мъжественост не е ограничена от модели и наложени ценности. Всичките ми проекти, от дрехи до парфюми, са всичко друго, но не и стереотипни и изразяват постоянното пренаписване на нови правила. Този нов парфюм е още една стъпка в тази посока. Съвременният мъж може свободно да изразява своята елегантност и по този начин да намира баланс и хармония между това, което носи на и в себе си, тоест по този начин да се представи на света и да живее в него.“ Джорджо Армани

Новият Armani Code, силен, но нежен, издига ароматната линия на известния парфюм до ново ниво. Преоткрит характерен аромат на чувственост, с нотка на бергамот, което е същността на парфюмната линия Armani Code. Силната, мъжествена нотка на Armani Code сега има добавена нотка нежност благодарение на комбинацията от нотки на ирис. Естествени аромати на ирисова смола от Мароко и изкуствено получени аромати на ирисови алдехиди добавят чувствителност към наситения и автентичен аромат. За още по-характерен аромат на новия парфюм Armani Code, към него е добавена сърцевина на салвия, добита от Прованса в Южна Франция. Тази комбинация от съставки символично изобразява чувствителния, модерен, градски мъж, който иска да бъде в движение и да върви напред.

Уникалността се среща с модерното, новият флакон отразява съвременния мъжки подход към лукса. Проектиран като дълготраен и красив аксесоар с иновативна система за презареждане. Новият подобрен флакон е за многократно пълнене, което показва загрижеността на марката Giorgio Armani за планетата. Впечатляващата комбинация от черно и сребристи детайли придава акцент на модерния дизайн. Идеален подарък за модерния, енергичен мъж, разчупващ остарелите стереотипи за мъжественост, за съвременния мъж, който върви напред.

Този парфюм е идеален подарък за всеки мъж, който не се страхува от новите правила на мъжествеността, който иска да усети елегантност и автентичност, но не се страхува да покаже емоциите си. Ето защо, ако искаш да създаваш спомени с модерен, градски мъж, който е едновременно елегантен, емоционален и нежен, Armani Code е идеалният парфюм, който да направи твоя идеален мъж щастлив и да предизвика усмивка на лицето му.

Дали новият Armani Code е парфюмът, който ще зарадва твоя идеален мъж? Пиши ни в коментарите!

Прочети още: Как ноктите ти да изглеждат поддържани и хубави след лятото? Тайната е в грижата и новата тенденция при маникюрите!

 

 

 

За този външен вид препоръчваме

  • Armani Code Homme Parfum

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, парфюм , Джорджо Армани, Armani Code

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да разчупиш еднообразието и да подобриш есенния си грим?

Септември е месецът, когато започваме всичко отначало. Време е да внесеш нещо ново в есенния си грим...