Както и кожата, и косата ти се нуждае от хидратация! Открий мощта на хиалуронова киселина, вече и за коса!

Хиалуроновата киселина е един от златните стандарти в областта на хидратацията, при това с основателна причина. Въпреки че съдържа думата "киселина", тя е естествен вид захар, която задържа влагата, стимулира производството на колаген и подхранва клетките, което придава на кожата стегнатост и обем, и подобрява външния ѝ вид и текстура.

Хиалуроновата киселина е нежна, която я прави подходяща за грижа на всички типове кожа,
включително чувствителната.

А за грижа за косата?

Тъй като скалпът все пак е кожа, логичното заключение е, че хиалуроновата киселина хидратира и него, нали? Въпреки че отговорът на тази дилема не беше известен доста дълго, най-накрая се доказа, че е наистина възможно!

Хиалуроновата киселина не само действа подхранващо на темето, но върху защитния слой на косъма.

С други думи, свойствата на хиалуроновата киселина ограничават дехидратацията, задържат влагата и укрепват кожната бариера, което спомага за грижата за чувствителния и сух скалп. Въпреки че хиалуроновата киселина не може да проникне в самия косъм, тя може да обгърне увредената коса и по този начин да действа като балсам, който улеснява разресването на косата и предотвратява по-нататъшното увреждане. Ако се използва правилно в грижата за косата, хиалуроновата киселина успешно:

 • Хидратира скалпа;
 • Хидратира китукулата (предпазния слой на косъма);
 • Изглажда косъма;
 • Възвръща лекотата и обема на косата;
 • Възвръща жизеността и здравия вид на косата.

 

Не забравяй, че дехидратираната коса е първият знак, че косата ни става увредена и суха! Ето защо използването на хиалуронова киселина е чудесно решение и спасение за дехидратирана коса, която е на път да стане суха, крехка и чуплива.

Нова линия за грижа за косата с хиалуронова киселина!

Експерти от лабораториите на L’Oréal Paris разпознаха проблема с дехидратацията при много жени и създадоха нова линия продукти за грижа за косата, обогатенa с хиалуронова киселина – Elseve Hyaluron Plump!

Линията продукти за грижа за косата Hyaluron Plump е формулирана специално за дехидратирана коса и е първата линия на защита срещу наистина увредена коса. Чрез интегрирането на хиалуроновата киселина в леки и ефективни формули за грижа за косата, експертите на L’Oréal Paris създадоха ефективно решение за дълбока хидратация на косата и скалпа!

Тази линия продукти е предназначена да възстанови обема на дехидратираната, безжизнена коса без блясък, като в същото време подхранва и хидратира скалпа. Линията ухае на плодови аромати, които съчетават флорални нотки със сладка ванилия, а резултатът от употребата е подхранена, хидратирана и ефирна коса с буен и здрав вид!

Новата линия съдържа 4 продукта, комбинирането на които е рецептата за перфектната рутина за грижа за косата - шампоан, балсам, маска и серум за коса. Важно е обаче да се отбележи, че тази линия не е предназначена за определен тип коса. Освен това, включването на продуктовата линия Hyaluron Plump в рутината за грижа за косата може да бъде от полза за всички типове коса и да ѝ помогнат да изглежда по-здрава и плътна.

Скоро и при нас!

Новата линия за коса L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump с хиалуронова киселина скоро пристига на рафтовете на любимите ни дрогерии –  чакаме с нетърпение!

Както и кожата, и косата ти се нуждае от хидратация! Открий мощта на хиалуронова киселина, вече и за коса!

Прочети още: Ръководство за правилна хидратация - разпознай симптомите на дехидратираната кожа и коса

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Shampoo

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Conditioner

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Serum

  Поръчайте веднага

Свързани теми: коса, Loreal Paris, пилингът за коса, грижа за косата

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво е серум за лице и защо трябва да го ползваш

Вероятно си чувала за серума за лице, продукт за грижа за кожата, който напоследък набира все повече популярност, но знаеш ли всъщност за какво служи ...