Както и кожата, и косата ти се нуждае от хидратация! Открий мощта на хиалуронова киселина, вече и за коса!

Хиалуроновата киселина е един от златните стандарти в областта на хидратацията, при това с основателна причина. Въпреки че съдържа думата "киселина", тя е естествен вид захар, която задържа влагата, стимулира производството на колаген и подхранва клетките, което придава на кожата стегнатост и обем, и подобрява външния ѝ вид и текстура.

Хиалуроновата киселина е нежна, която я прави подходяща за грижа на всички типове кожа,
включително чувствителната.

А за грижа за косата?

Тъй като скалпът все пак е кожа, логичното заключение е, че хиалуроновата киселина хидратира и него, нали? Въпреки че отговорът на тази дилема не беше известен доста дълго, най-накрая се доказа, че е наистина възможно!

Хиалуроновата киселина не само действа подхранващо на темето, но върху защитния слой на косъма.

С други думи, свойствата на хиалуроновата киселина ограничават дехидратацията, задържат влагата и укрепват кожната бариера, което спомага за грижата за чувствителния и сух скалп. Въпреки че хиалуроновата киселина не може да проникне в самия косъм, тя може да обгърне увредената коса и по този начин да действа като балсам, който улеснява разресването на косата и предотвратява по-нататъшното увреждане. Ако се използва правилно в грижата за косата, хиалуроновата киселина успешно:

 • Хидратира скалпа;
 • Хидратира китукулата (предпазния слой на косъма);
 • Изглажда косъма;
 • Възвръща лекотата и обема на косата;
 • Възвръща жизеността и здравия вид на косата.

 

Не забравяй, че дехидратираната коса е първият знак, че косата ни става увредена и суха! Ето защо използването на хиалуронова киселина е чудесно решение и спасение за дехидратирана коса, която е на път да стане суха, крехка и чуплива.

Нова линия за грижа за косата с хиалуронова киселина!

Експерти от лабораториите на L’Oréal Paris разпознаха проблема с дехидратацията при много жени и създадоха нова линия продукти за грижа за косата, обогатенa с хиалуронова киселина – Elseve Hyaluron Plump!

Линията продукти за грижа за косата Hyaluron Plump е формулирана специално за дехидратирана коса и е първата линия на защита срещу наистина увредена коса. Чрез интегрирането на хиалуроновата киселина в леки и ефективни формули за грижа за косата, експертите на L’Oréal Paris създадоха ефективно решение за дълбока хидратация на косата и скалпа!

Тази линия продукти е предназначена да възстанови обема на дехидратираната, безжизнена коса без блясък, като в същото време подхранва и хидратира скалпа. Линията ухае на плодови аромати, които съчетават флорални нотки със сладка ванилия, а резултатът от употребата е подхранена, хидратирана и ефирна коса с буен и здрав вид!

Новата линия съдържа 4 продукта, комбинирането на които е рецептата за перфектната рутина за грижа за косата - шампоан, балсам, маска и серум за коса. Важно е обаче да се отбележи, че тази линия не е предназначена за определен тип коса. Освен това, включването на продуктовата линия Hyaluron Plump в рутината за грижа за косата може да бъде от полза за всички типове коса и да ѝ помогнат да изглежда по-здрава и плътна.

Скоро и при нас!

Новата линия за коса L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump с хиалуронова киселина скоро пристига на рафтовете на любимите ни дрогерии –  чакаме с нетърпение!

Както и кожата, и косата ти се нуждае от хидратация! Открий мощта на хиалуронова киселина, вече и за коса!

Прочети още: Ръководство за правилна хидратация - разпознай симптомите на дехидратираната кожа и коса

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Shampoo

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Conditioner

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Serum

  Поръчайте веднага

Свързани теми: коса, Loreal Paris, пилингът за коса, грижа за косата

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Минерална пудра: Всичко, което трябва да знаеш!

Много преди основите, фон дьо тените, цветните кремове и праймерите да се появят, минералната пудра доминираше в света на красотата...