Макиаж цветове за всяка зодия (Първа част)

Овен  (21 март – 20 април)


Овенът се асоцира с планетата Марс. Червеният гигант събужда в овните страст и темперамент, които най-добре може да се опишат цветово с червения и оранжевия цвят. От макиаж гледна точка и червеното и оранжевото са повече от перфектни за червило, което да подчертае усмивката ти.

Tелец (21 април – 20 май)


Представителките на тази зодия са известни с пленяващата си красота, която не може да бъде подмината. Управителят на този знак е планетата, която се свързва с женското начало, а именно Венера. Изхождайки от това можем да заключим, че розовото и неговите нюанси са перфекен избор за макиажа на телците.

Близнаци (21 май – 20 юни)


Близнаците са управлявани от Меркурии, който би могъл да бъде описан прекрасно с жизнерадостните нотки на жълтото. Представителките на тази зодия могат смело да заложат на жълти сенки за очи или закачлива очна линия в слънчевия цвят. Ако път това е твърде експериментално за тях – един лак за нокти в жълто също е вариант.

Рак (21 юни – 21 юли)

 

A photo posted by @_mymakeup__ onУправляван от Луната, зодиакалният знак рак се свързва с разбирателството и спокойствието. Цветовете, които астролозите разкриват пред нас свързани с раците са – бялото, сребърното, сивото и кремавото. Не са ли това тонове перфектни за всеки макиаж продукт?

Лъв (22 юли – 22 август)


Най-огнената от всички зодии – това е лъвът. Темперамент, който е изпълнен с креативност, това притежават представителките на тази зодия водена от слънцето. Огненото кълбо е перфектна инспирация за лъвиците да заложат на златисто във всичките му разновидности. Какво по-закачливо от златни сенки за очи?

Дева  (23 aвгуст – 22 септември)


Девите, както и телците са ръководени от Меркурии. Този зодиакален знак е силно звързан със земята и затова за никого не е изненада, че натуралните тонове са перфектни за представителките на тази зодия. Препоръчваме палитра със сенки, която да съдържа всички земни цветове и да очарова с крайния резултат.

Повече за: Макиаж цветове за всяка зодия (Втора част)

 

Свързани теми: грим , очи, червило, хороскоп

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте