Завръщане в 90-те

 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Цветове, емоции, липса на социални мрежи, изживяването на всяка ситуация в реално време – това бяха 90-те години, по които много хора бленуват. Бюти сцената пък се вдъхновява непрестанно от тях и от макиаж стила на 90-те, сега е време и ноктите ни да се слеят с този времеви отрязък, който обожаваме.

Thought the 90s were over? as if! as if!

Компанията Еssie преди броени дни лансира своята есенна колекция, която се казава Thought the 90s were over? as if! as if! и бързо предизвика всички красавици да си набавят поне един от страхотените 4 цвята.  Те са изцяло вдъхновени от настроението на 90-те, музиката, модата и тенденциите, които са били популярни в тези дни.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Светло синьо с нотки на бежово, нежно розово, смесица между червено и розово, тъмно синьо са четирите нюанса, които брандът предлага на почитателките на безупречния маникюр. Всички те са идеални за класически маникюр или за всевъзможни комбинации, които да придадат още повече настроение на визията ти.
Имената на цветовете също са свързани с усещането ни за 90-те, а именно: as if!, saved by the belle, knee-high life и dressed to the nineties.

Започни с почистване и основа

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


За да създадеш изящен маникюр у дома първо започни с почистване на нокътната плочка. Продължи с нанасяне на основа, която заздравява и предпазва ноктите ти и чак след като изсъхне премини към лака. Покривната формула на есенната колекция на Еssie не изисква повече от два слоя, а вярваме и, че един ще е достатъчен.

Повече за: Летни нюанси които ще носим и през есента

За този външен вид препоръчваме

 • Essie As If!

  Поръчайте веднага
 • Essie Saved by The Belle

  Поръчайте веднага
 • Essie Knee High Life

  Поръчайте веднага
 • Essie Dressed To The Nineties

  Поръчайте веднага
 • Essie First Base

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Кралската сватба и лакът, който смая света

Всеки детайл от церемонията бе на фокус през изминалите дни, и поради това не ни учудва фактът че почти всички забелязаха маникюра на Меган ...