Запознайте се с журито на Face Awards Bulgaria 2017

Виж кои са членовете на журито, които трябва да очароваш и присъединиш се към най-големите таланти на финала на Face Awards в Лос Анджелис:

Око за дребни детайли

За да сме сигурни че твоят талант няма да остане незабелязан и че само най-добрият ще грабне титлата, в състава на журито влизат внимателно подбрани опитни и признати бюти и грим професионалисти. Бранислава Костич, редактор на рубриката Красота – списание ЕLLE, Мария Георгиева, главен редактор на българското издание на списанието ELLE и Боряна Стефанова, професионален гримьор и бюти влогърка, ще отценяват креативността на участниците.

журито

Победителките от миналогодишните състезания в Сърбия и Хърватия – Миряна Кика Милошевич и Ивана Блажоти Мийоч, тази година ще гледат на участниците през малко по-различна перспектива. Двете победителки влизат в състав на журито! Вече утвърдените им умения и добронамерни сугестии ще допринесат за откриването на новия носител на титлата „български Beauty Vlogger на годината“.  

Коя е Миряна Кика Милошевич?

Ако все още търсиш вдъхновение за транформация с която да впечатлиш журито, разгледай портфолиото на миналогодишната победителка в състезанието, провело се в Сърбия. Миряна, позната още като Кика е професионален гримьор, създаваща изумителни илюзии върху лицето си. Освен че редовно качва зашеметяващи видео уроци и влогове на YouTube, тя се занимава със съдаване на графити и интериорен дизайн. Илюзиите на „дървена кукла“ и „огъната талия“ са част от трансформациите с които тя съвсем заслужено спечели наградата на миналогодишното състезание NYX Face Awards.

Повече за: „Face Awards Bulgaria 2017“ започва сега

Свързани теми: грим , Nyx FaceAwards

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Makeup тенденции, които социалните мрежи ни диктуват

През 2022г. гримирането преживя истински ренесанс, а още много вълнуващи неща ни очакват през 2023г...