Класически вечерен грим - холивудски блясък by @makeupbuthow [Видео]

С наближаването на Нова година вероятно доста от вас се чудят каква визия да изберат за празника. Затова и за да ви улесня избрах да ви предложа една идея за класически вечерен грим, който е изключително лесен и бърз, но същевременно бляскав.

Започнете с основата – изберете дълготраен фон дьо тен, който да бъде устойчив през цялата нощ. Тук използвах матиращият фон дьо тен L’oreal Infallible 24 Hour Matte в цвят 22. Добавете коректор ако имате нужда от допълнително покритие на проблемните зони.

Контур и хайлайт

Тук ползвах кремообразни продукти за по-натурален ефект – палитрата L’oreal Infallible Sculpt съдържа и двата продукта в една опаковка. Ако кожата ви е мазна бих препоръчала да се спрете на прахообразни продукти вместо това или да използвате малко пудра отгоре за да фиксирате както аз направих във видеото. Това ще ги направи по-устойчиви на размазване и избледняване.

класически вчерен грим

Очи

Тук за да направя всичко с една идея по-семпло и лесно дори и за начинаещи, използвах само два цвята за клепачите – блед кремав цвят за основа и ръждиво-прасковен за сгъвката на очите. Във видеото дори ползвах руж за да ви покажа, че ако нямате необходимите цветове сенки, можете да експериментирате дори и с продуктите си за лице.
Очната линия е важен елемент за този грим, по желание можете да ползвате течна, гелообразна или пък молив както ви показах.
За финал добавете и спирала или изкуствени мигли за още по-драматичен ефект.

Руж

Когато слагаме червено червило е хубаво да не забравяме да добавим и малко цвят върху скулите – така получаваме по-балансиран ефект на цялото лице. Тук ползвах L’oreal Blush Sculpt Trio в розовата гама.

Устни

Тук за най-драматичен ефект избрах да използвам червено червило. Ако нямате представа кой нюанс на червеното да изберете и кой ви подхожда най-добре, съветвам да се доверите на палитрата с червени червила, която и аз ползвах L’oreal La Palette Reds – вътре имате 6 нюанса, които да смесвате по желание или да носите индивидуално. Текстурата е изключително мека и лесна за нанасяне, като пигментацията на цветовете е впечатляваща.

Така изглежда и завършеният грим. Споделете вие дали бихте си го направили за Нова година или пък за някой друг повод? Ще се радвам да видя и снимки на вашата празнична визия. 

Весело посрещане на 2017 и до скоро!

Ели

Повече за: Три идеи за парти грим с цветни устни by @makeupbuthow

Свързани теми: грим , Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow, видео урок, новогодишен грим, празничен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

8 подаръка за Нова година, които ще зарадват както всяка жена, така и всеки мъж

Нова година е пред нас, което значи, че полека се приготвяме за голямото празнично пазаруване. И докато някои обичат да избират подаръци, за други тов...