Трикове за поправяне на счупен нокът

Един счупен нокът може да бъде истински кошмар и да развали настроенито. Не се паникьосвайте, няма нужда да тичате до близкия козметичен салон, има няколко трика, които да ви помогнат да поправите счупения нокът, така че отново да изглежда перфектен.

Пилене – да или не?​

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Счупеният нокът не се поправя с пила. Ако нокътя се е счупил в корена, пиленето изобщо не е добро решение. Трябва да знаем че е задължително всички нокти да са с еднаква дължина, а пиленето лесно може да развали всичко.

Помощ от кухнята

Всичко от което имате нужда е едно пакетче чай! Изсипете съдържанието, изсечете пакетчето и  залепете парче върху нокътя. Използвайте пила за да премахнете излишната част от изрязаното пакетче, след което нанесете един слой безцветен лак за нокти.

Бързо и лесно

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Нанесете тънък слой лепило за нокти и изчакайте да изсъхне добре. Изпилете остатъците и премахнете неравностите. За безупречен резултат и дълготраен ефект, използвайте топлакът на Essie, който ще нанесете върху цялата повърхност на нокътя.

Грижа, грижа и отново грижа

Най-честата причина която води до начупване на ноктите е използване на различни лакове за нокти с ниско качество. Те изсушават нокътната плочка и я правят по-слаба и уязвима. Препоръчваме ви използването на Essie Fill The Gap, подхранваща основа. Fill The Gap подхранва и подмладява ноктите.

И какво сега?

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Успяхте да поправите счупения нокът, но това не означава край на процеса. Сега трябва да отделите малко време за да си направите красив маникюр. Почистете ноктите, оформете ги в желана форма, изберете любимия си цвят и разкрасете ноктите си. Накрая, насладете се на перфектно изглеждащия маникюр!   

Повече за: Грижа за ноктите през есента

За този външен вид препоръчваме

  • Gel Setter Essie

    Поръчайте веднага
  • Essie care fill the gap

    Поръчайте веднага
  • Essie Blanc

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Как да се лакирам правилно

Усложненията при нанасянето на лак могат да се превърнат в истинско изпитание...