Топлакът, който обичаме!

Лутахме се, търсихме, опитвахме всички възможно комбинации от заздравители, лакове, топлакове, за да постигнем перфектния маникюр в домашни условия. Всички знаем колко е трудно това и как някак винаги си личи, че не е работил маникюрист по ноктите ни.

Започвайки от почистването на стария  лак, преминавайки през пилене, почистване на кожичките, поставяне на заздравител, лак и топ лак... всичко това понякога ни отнема около час, а заради не толкова добрите формули на топлаковете маинкюрът ни се разваля, колкото и часове да му дадем да изсъхне добре.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

 

Ефект на гел лак

Готови сме да разрешим този проблем и да ти дадем възможността да се радваш на бляскав завършек, който да е издръжлив много дълго време. Това е топлакът на Еssie gel•setter™. Toй е създаден с мисъл за всички почитателки на добрия маникюр и педикюр в домашни условия. Формулата му оставя ефект на гел лак, който поктива с плътен прозрачен слой нокътната плочка, изсъхвайки изключително бързо. Това го прави перфектния избор за забързаните летни дни, когато времето, което искаме да прекараме затворени у нас е все по-малко. Можеш да заложиш на Еssie gel•setter™ и преди всички твои летни пътувания. Погрежи за за маникюра и педикюра си, оцвети ноктите си в цвета, който ти харесва и завърши с предложения от нас топлак. Той ще опази маникюра ти перфектен по време на цялото пътуване и така ще можеш да олекотиш багажа си като не носиш лакочистител и лакове.

Наслади се на свободата да имаш перфектни нокти всеки ден

Повече за: Необикновени трикове за красив маникюр

За този външен вид препоръчваме

  • Gel Setter Essie

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Лаковете, които всяка жена трябва да има в колекцията си

Подбрахме за вас цветовете без които не можем, и които абсолютно всяка от нас трябва да има в колекцията си...