Звездно момиче

Българската музикална сцена изглежда много по-цветна откакто Дара е на не!

Дарина Йотова е безспорно еднин от най-запомнящите се участници в последното издание на X Factor. На сцената на музикален формат номер 1 тя показа, че се различава от всички останали не само с пеенето, но и с личността си, която самата Дарина опделя като щура. Експресивна и безумно красива, талантливото момиче от Варна вече може да се похвали с първия си самостоятелен сингъл. Той бе представен на сцената на наградите на БГ радио, които се състояха преди броени дни в Благоевград. Парчето се казва „К'во не чу“ и обещава да е хита на лятото, а ние очакваме Дарина скоро да бъде „коронована“ за новата принцеса на родната музикална сцена
 
Видеото към песента, която ни кара да танцуваме ще излезе съвсем скоро и познавайки Дарина, която винаги се различава, нямаме търпение да видим крайния резултат. Както обикновено, дори на сцената на наградите на БГ радио, Дара беше нетипична – талант, който лесно й носи внимание. С рокля в така актуалния оранжев цвят и с ресни, красавицата взриви сцената. Тоалетът й обаче не беше единственото, което ни направи впечатление.

Гримът на певицата беше идеален! Акценът беше поставен върху очите благодарение на перца под формата на изкуствени мигли в оранжев цвят. Забелязахме и липсата на силно червило, която честно казано  ни изненада, защото Дарина обикновено подчертава устните си.

Преглеждайки най-подробно нейния Instagram профил виждаме, че прелестната Дара рядко си позволява устните й да не са оцветени в тъмни и наситени нюанси

Следвайки нейния пример си набави тъмно розово към лилаво червило с матов ефект и насочи светлините на прожекторите към усмивката ти. Съответно остави очите изчистени, за да носят усещане за лекота на грима. Ако пък обожаваш цвета на червилото ти с гланц ефект... спокойно! Ще ти издадем малък трик за матиране. Сложи червилото и после докосни с пръста си пудрата ти за лице. Постави пудрата върху устните си и веднага ще получиш матов ефект, точно като този, който виждаме на устните на Дара.

Свързани теми: червило, известни , мат, тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Последвай тенденцията: Кой тъмен нюанс за червило ти стои най-добре?

Преди да посегнеш към червилата в по-тъмни нюанси, не забравяй, че много фактори влияят на избора на идеалния нюанс...