Жена на месеца - Марион Котияр

Светът бе разлюлян от „апокалипсиса“ на годината, а именно раздялата на най-коментираната холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит.

Новината буквалко предизвика вълна от крайни коментари в социалните мрежи, сред които почитателите на Джоли и Пит отправиха подкрепата си за двойката.

Не по-малко вълнуваща е и причината за разпада на холивудските любимци. За главен заподозрян бе сочена Марион Котияр.

 

@alliedmovie @paramountpics novembre 23rd

A photo posted by @marioncotillard on

 

Причината за  „провинението“ беше, че двамата – Пит и Котияр, си партнират в романтичния трилът за Втората световна война – „Съюзени“, което даде причина на световните таблоиди да припомнят, че именно на снимачната площадка красавеца се запознава и с вече екс съпругара си Джоли.

 

@alliedmovie novembre 23rd @paramountpics #bradpitt #zemeckis

A photo posted by @marioncotillard on

 

Любопитен бе и фактът, че Марион и съпругът й Гийом са определяни за щастлива двойка, въпреки че не много често могат да бъдат засечени на светски събития. Французойката обаче развенча слуховете като направи обръщение към феновете и медите от социалните мрежи, че е бременна с втората си рожба от любимия си мъж.

 

My beloved @christophedanchaud_makeup in @ellefr #danchaudshow

A photo posted by @marioncotillard on

 

„Това ще бъде първата ми и последна реакция на световната новина, в която бях въвлечена. Не съм свикнала да коментирам подобни неща, нито да ги приемам сериозно, но тъй като тази ситуация въвлича хора, които обичам, се налага да говоря. Преди много готини срещнах любовта на живота си, баща на нашия син и бебето, което очакваме. Той е моят любим, моят най-добър приятел, единственият от когото имам нужда…“, написа Марион в Instagram.

Обожавайки нея и работата й няма как да останем равнодушни в очакване на „Съюзени“. Лентата ще тръгне по кината този ноември.

Повече за: Throwback от европейските седмици на модата

 

Свързани теми: известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Няколко лесни стъпки с които да постигнеш ефекта „Бионсе"

 Тя е кралицата на музикалната индустрия и всеки, които се качи на една сцена с нея е обречен на невнимание… Това се случи по време на видео наградите...