Жена на месеца - Марион Котияр

Светът бе разлюлян от „апокалипсиса“ на годината, а именно раздялата на най-коментираната холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит.

Новината буквалко предизвика вълна от крайни коментари в социалните мрежи, сред които почитателите на Джоли и Пит отправиха подкрепата си за двойката.

Не по-малко вълнуваща е и причината за разпада на холивудските любимци. За главен заподозрян бе сочена Марион Котияр.

 

Причината за  „провинението“ беше, че двамата – Пит и Котияр, си партнират в романтичния трилът за Втората световна война – „Съюзени“, което даде причина на световните таблоиди да припомнят, че именно на снимачната площадка красавеца се запознава и с вече екс съпругара си Джоли.

 

Любопитен бе и фактът, че Марион и съпругът й Гийом са определяни за щастлива двойка, въпреки че не много често могат да бъдат засечени на светски събития. Французойката обаче развенча слуховете като направи обръщение към феновете и медите от социалните мрежи, че е бременна с втората си рожба от любимия си мъж.

 

„Това ще бъде първата ми и последна реакция на световната новина, в която бях въвлечена. Не съм свикнала да коментирам подобни неща, нито да ги приемам сериозно, но тъй като тази ситуация въвлича хора, които обичам, се налага да говоря. Преди много готини срещнах любовта на живота си, баща на нашия син и бебето, което очакваме. Той е моят любим, моят най-добър приятел, единственият от когото имам нужда…“, написа Марион в Instagram.

Обожавайки нея и работата й няма как да останем равнодушни в очакване на „Съюзени“. Лентата ще тръгне по кината този ноември.

Повече за: Throwback от европейските седмици на модата

 

Свързани теми: известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

NYX Professional Makeup представя колекция гримове, вдъхновена от филма на 20th Century Studios Аватар: Природата на водата

Това е новата колекция гримове NYX Proffesional Makeup в чест на дългоочакваното продължение на филма Аватар със заглавие Аватар: пътят на водата...