Жена на месеца… Ашли Греъм

Тя е гореща, даже твърде.
Тя променя представите на модната индустрия за жените, като представя формите си като своето най-силно оръжие. 28-годишната Ашли Греъм подписва първия си договор с Wilhelmina Models през 2001-ва, а две години по-късно идва и договорът и с Ford Models. Брюнетката е, бихме казали, най-известният plus-size модел в света, като е и първият такъв, украсил корицата на мъжката библия Sports Illustrated в специалното им издание посветено на бас-ките.
 

Изданията Vogue, Harper's Bazaar, Glamour и Elle също аплодират страхотната фигура на Греъм, която намира място на страниците на престижните списания. Дизайнерите също не остават равнодушни към момичето, което вдъхновява жените, които не могат да се похвалят с мерките 60 на 90 на 60. “Жените не трябва да се възпират от нищо заради визията и формите си. Ако бях оставила бедрата ми, или идеята, че вътрешната част на краката ми е доста мека, или факта, че гърдите ми са големи и не толкова стегнати, да ме спират... нямаше да съм там, където съм днес. Аз вярвам, че трябва да се гордеем с различията си и да откриваме красотата в уникалността, и ако аз имам и малка роля в тази мисия, ще съм повече от щастлива“, споделя супермоделът.

Макиаж манията на Ашли

Моделът е почитател на класическата женска красота. Тя се прекланя пред жени като София Лорен и Мерилин Монро и съвсем естествено си пада по… очната линия. По време на всички важни събития, които Ашли уважава с присъствието си, тя блести, както с тоалетите, така и с макиажа си. Нейната обсесия – очната линия, винаги е дискретна, но достатъчно забележима, за да привлече като магнит погледите в дълбоките очи на Греъм. Ако си почитателка на грим техниките, които красавицата използва ти препоръчваме да заложиш на oчната линия, която ще следва контура на клепача и прецизно ще опише формата на очите ти, като ще я моделира, както ти решиш. Това безспорно е Superliner Superstar на L’Oreal

Повече за: Oчната линия и нейните четири лица

За този външен вид препоръчваме

  • tube super liner superstar

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Бял молив-пастел: Нова грим тенденция 2022!

Много момичета избягват бялото и рядко го включват в грим рутината си. Тенденциите обаче диктуват обратното...