Запознайте се с Monsieur Big

Има нов гост в града...

Той е пръв приятел на съблазняващия поглед. Истински джентълмен, любовник на дръзкия поглед, защитник на миглите XXL, експерт в карбоновите мигли, Monsieur Big е всичко…

Запознайте се с Monsieur Big. Забравете всички други.

Мега ефект. Макси комфорт

mr big

Мигновен, дълготраен XXL

Monsieur Big, е последната спирала от семейството на Lancôme. Не е просто символ на изобилие, той го създава! Изобилие и елегантност са вписани с моето ДНК. Което не е много изненадващо; преди всичко съм създаден, за да правя миглите размер XXL...” Неговата голяма тайна? Тя се крие в комбинацията на извитата му четка и формула за мигновен обем.

„Размерът“ е новото черно

Monsieur Big е също така професионалист в карбоново черните мигли. Неговата изключително черна формула е наситена с пигменти, които улавят и отразяват светлината…не е изненада, че 92% от потребителите  за съгласни, че е изключително черна*. Но както самият Monsieur Big казва: “Трудно е да ме оцените без да ме тествате….За да ме разберете, трябва да ме поносите…BIG is the new black!

Колекцията на  Monsieur Big

monsieur big

Monsieur Big е лидерът в отбора, водещата фигура в своя отбор.

#boldblackbig очна линия

Monsieur Big маркерът е ултра гъвкав и се плъзга леко по миглите, като оставя наситено черен цвят и привличаща окото линия. Monsieur Big разкрива тайната на грима тип „котешко око“:  “Почти щях да завиждам, ако не виждах себе си в този грим“.

Очертаване на вежди

Когато става сума за вежди, Monsieur Big Brow и неговите 4 цвята, скулптурират и изравняват веждите. С неговия хайлайтър, той озарява и придава блясък на всеки поглед…

Тейлър Хил и Monsieur Big: Допълване

mrbig

 Откакто Lancôme ни запозна, ние почти не сме се разделяли”, казва Monsieur Big. За Тейлър Хил, посланичката на Lancôme и американски модни дизайнери, това е любов от пръв поглед.:

It's a match!

С карбоново черни мигли размер XXL, прецизно скулптурирани вежди с леко докосване на хайлайтър, гримът „Big” на Тейлър Хил е заснет за  Lancôme.

Повече за: Седем цвята, разработени в името на смелостта

Свързани теми: спирала , Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

„Грим без грим“ визия в 6 прости стъпки

Един от най-предпочитаните начини за гримиране през лятото е визията „грим без грим“. Не позволявай обаче името на тази тенденция да те отведе в грешн...