Запознай се с Marvel x Maybelline New York супергероите

Сега е идеалното време поне за малко да се изгубиш в един друг свят и да си спомниш за героите на Marvel и техните суперсили. Ще се увериш, че и в нашия свят можеш откриеш непобедими и безстрашни съюзници, и то там, където най-малко ги очакваш - сред супергероите на Maybelline New York.

Zapoznaj se s Marvel x Maybelline New York supergeroite

Всичко, което трябва да направиш, е да погледнеш назад към приключенията на героите като Черната пантера, Спайдърмен, Железния човек, Черната вдовица  и да не забравяш, че техните мисии се преплитат, за да обхванат една много по-обширна история. Не е ли необичайно, че и при гримиране трябва да преплиташ и комбинираш няколко продукта, за да бъде визията ти перфектна и завършена?

Сливане на две вселени

Високи технологии

Високите технологии на народа Уаканда и техния защитник Черната пантера могат да се сравнят с модерната технология на изработка на Maybelline New York продуктите, които се озоваха в лимитираната Marvel колекция. Сякаш малко Вибраниум е взет назаем от тази далечна вселена и точно това разграничава героите от колекцията на Maybelline New York от останалите. За тях, точно както и за краля T’Challa, сякаш няма невъзможни неща.

Приспособимост

Главната асоциация за Спайдърмен, освен способността му да създава мрежи, определено е невероятната му сила да се задържа за всяка повърхност. А не е ли това, което искаш и от козметичните продукти? По тази причина не ни изненадва това, че винаги избираме онези, които са лесни за употреба и са подходящи за всеки тип кожа.

Запознай се с Marvel x Maybelline New York супергероите

Най-добри сред най-добрите

Както Черната вдовица от дете е тренирана да бъде войник, така с времето и Maybelline New York продуктите стават все по-добри и по-добри и на края се превръщат в герои. А най-хубавото от всичко е, че не трябва да бъдеш милионер като Тони Старт, за да се поглезиш с качествени, стабилни, мултифункционални и иновативни продукти.

Време е да влезеш в Maybelline New York вселената и да откриеш кои са супергерои на Maybelline New York.

Упознай Maybelline New York Marvel лимитирана колекция - покажи суперсилите си!

Instant Anti Age Eraser коректор

В тази колекция се озова и един герой сред коректорите, който може всичко. Той прикрива, коригира и контурира. Предлага се в нюанси Ivory, Light i Neutralizer. Точно като Спайдърмен, Instant Eraser се адаптира към всички текстура и типове кожа.

Colossal спирала

Спиралата, придаваща мигновен обем, ще ти осигури свръхмощни мигли, които могат да бъдат запазената ти марка, точно както и всички супергерои си имат такава.
Запознай се с Marvel x Maybelline New York супергероите

Superstay Matte Ink червило

Матовото течно червило, стабило и до 16 часа*, това лято ще бъде твоята свръхсила. Можеш да го откриеш в нюанси Lover, Pioneer i Ruler.

Mat tečni ruž koji je postojan i do 16 sati*, biće tvoja supermoć ovog leta. Možeš ga pronaći u nijansama Lover, Pioneer i Ruler.

*Самооценка, 114 жени

Кой от тези Maybelline супергерои ще бъдат твои безстрашни съюзници в гримирането? Сподели с нас в коментарите!

Свързани теми: грим , спирала , очи, тенденция, дневен грим , опушен грим, коректор, лице, лято, Maybelline New York, Maybelline New York X Marvel, MARVEL

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гъсти мигли, Jumbo обем, бързо и просто в две стъпки. Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup?

Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup? Готови ли сте за Jumbo обем на миглите си...