Запознай се с Marvel x Maybelline New York супергероите

Сега е идеалното време поне за малко да се изгубиш в един друг свят и да си спомниш за героите на Marvel и техните суперсили. Ще се увериш, че и в нашия свят можеш откриеш непобедими и безстрашни съюзници, и то там, където най-малко ги очакваш - сред супергероите на Maybelline New York.

Zapoznaj se s Marvel x Maybelline New York supergeroite

Всичко, което трябва да направиш, е да погледнеш назад към приключенията на героите като Черната пантера, Спайдърмен, Железния човек, Черната вдовица  и да не забравяш, че техните мисии се преплитат, за да обхванат една много по-обширна история. Не е ли необичайно, че и при гримиране трябва да преплиташ и комбинираш няколко продукта, за да бъде визията ти перфектна и завършена?

Сливане на две вселени

Високи технологии

Високите технологии на народа Уаканда и техния защитник Черната пантера могат да се сравнят с модерната технология на изработка на Maybelline New York продуктите, които се озоваха в лимитираната Marvel колекция. Сякаш малко Вибраниум е взет назаем от тази далечна вселена и точно това разграничава героите от колекцията на Maybelline New York от останалите. За тях, точно както и за краля T’Challa, сякаш няма невъзможни неща.

Приспособимост

Главната асоциация за Спайдърмен, освен способността му да създава мрежи, определено е невероятната му сила да се задържа за всяка повърхност. А не е ли това, което искаш и от козметичните продукти? По тази причина не ни изненадва това, че винаги избираме онези, които са лесни за употреба и са подходящи за всеки тип кожа.

Запознай се с Marvel x Maybelline New York супергероите

Най-добри сред най-добрите

Както Черната вдовица от дете е тренирана да бъде войник, така с времето и Maybelline New York продуктите стават все по-добри и по-добри и на края се превръщат в герои. А най-хубавото от всичко е, че не трябва да бъдеш милионер като Тони Старт, за да се поглезиш с качествени, стабилни, мултифункционални и иновативни продукти.

Време е да влезеш в Maybelline New York вселената и да откриеш кои са супергерои на Maybelline New York.

Упознай Maybelline New York Marvel лимитирана колекция - покажи суперсилите си!

Instant Anti Age Eraser коректор

В тази колекция се озова и един герой сред коректорите, който може всичко. Той прикрива, коригира и контурира. Предлага се в нюанси Ivory, Light i Neutralizer. Точно като Спайдърмен, Instant Eraser се адаптира към всички текстура и типове кожа.

Colossal спирала

Спиралата, придаваща мигновен обем, ще ти осигури свръхмощни мигли, които могат да бъдат запазената ти марка, точно както и всички супергерои си имат такава.
Запознай се с Marvel x Maybelline New York супергероите

Superstay Matte Ink червило

Матовото течно червило, стабило и до 16 часа*, това лято ще бъде твоята свръхсила. Можеш да го откриеш в нюанси Lover, Pioneer i Ruler.

Mat tečni ruž koji je postojan i do 16 sati*, biće tvoja supermoć ovog leta. Možeš ga pronaći u nijansama Lover, Pioneer i Ruler.

*Самооценка, 114 жени

Кой от тези Maybelline супергерои ще бъдат твои безстрашни съюзници в гримирането? Сподели с нас в коментарите!

Свързани теми: грим , спирала , очи, тенденция, дневен грим , опушен грим, коректор, лице, лято, Maybelline New York, Maybelline New York X Marvel, MARVEL

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Да се впуснем в приключение срещу нежеланите бръчки около очите!

Знай, че производството на колаген намалява с напредването на възрастта, което води до постепенна загуба на еластичност на кожата, постепенно се появя...