Защо стик червилото е такъв хит тази есен

Несесер препълнен догоре с червила, гланцове, моливи за устни, балсами… Те заемат твърде много пространство и често ти отнема прекалено дълго да намериш онова, което търсиш. Все пак е трудно да не вземеш със себе си някой от тях, особено ако вярваш, че всеки си има своето приложение и е необходим в определени ситуации. Но, дали всъщност е така?  Сега само с едно стик червило можеш да имаш всичко, което някога си искала! Препоръчваме ти да пробваш стик червилото Maybelline New York Superstay

Не позволява  допускането на грешки

Това червило под формата на молив с дълготрайна ink технология се плъзга по устните, оставяйки след себе си плътен слой матов цвят, и то в 6 наситени нюанса. Вече няма неравни контури и следи от червилото навсякъде по лицето. Моливът се нанася по-бързо и значително по-лесно, с него прецизността е гарантирана, което ни позволява без угризения да заявим, че този продукт прави допускането на грешки невъзможно!

Ненадмината иновация

Освен фината кремообразна текстура, осигуряваща грижа за кожата, опаковката съдържа и едно революционно изобретение. Става дума за вградената на дъното острилка, благодарение на която върхът му е максимално заострен във всеки един момент, а линиите, които описва - чисти и безупречни с минимални усилия.

С този ход производителят показва, че наистина разбира нуждите на съвременната жена, динамиката на ежедневието ѝ и хроничната липса на свободно време, с която тя се сблъсква. Нанася се бързо и лесно се оправя – навсякъде и по всяко време! Повече няма да се тревожиш за това къде ще се озовеш. Десет точки за иновативност!

 

Реализирай пълния потенциал на този молив

Винаги започвай гримирането от средата на горната устна, тоест от Купидоновия лък. С върха на молив опиши контурите, след което със страничната част на червилото запълни вътрешността, и то само с едно движение!

Острият връх осигурява невероятна прецизност при нанасяне, а на дъното на флакона се намира острилка. Щом текстурата започне да се лющи, острилката ще се върне в първоначалното си положение. Във всеки един момент ще можеш да ползваш пълния потенциал на продукта и така да съкратиш времето пред огледалото.

Гладки и сочни устни с наситен цвят

Удобно и с наситени цветове матово стик червило, което ти предоставя всичко, от което се нуждаеш – издържа на устните до 8 часа, но наистина! Устойчиво на храна или напитки, не създава онова неприятно чувство за сухота, не се стяга и не става лепкаво дори и след като го „оправиш“ няколко пъти. Формулата му осигурява мигновен матов ефект, гладкост и цялостно покритие, а прецизният връх с острилка ти позволява да имаш пълен контрол при нанасяне.

Един шанс – безброй възможности

Дори и заклетите почитатели на течни червила размислиха, когато пробваха стик червилото Maybelline New York SuperStay, а едно-единствено прилагане ще бъде достатъчно, за да го вкараш в ежедневния си ритуал по гримиране. Ако си фенка на гланцовете, червилата могат да послужат за цветна основа, като по този начин многократно ще увеличиш дълготрайността на гланца.

Шестте изключително приятни нюанса подхождат на всички тонове кожа. Шоколад, боровинки, топли корали… За през деня и нощта, за излизане, работа, купон… Можеш по всяко време да имаш подръка два-три любими нюанса, за които ще ти трябва съвсем малко място в чантата.

Пробва ли вече стик червилото? Сподели с нас в коментарите.

Прочети повече за: Разбери как да създадеш матова есенна визия

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 40 Laugh Louder

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 45 Hustle In Heels

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 60 Accept A Dare

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 25 Stay Exceptional

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 30 Seek Adventure

  Поръчайте веднага

Свързани теми: руж , мат, тенденция, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 7 леки фон дьо тена за лятото

Важно е да изберем отличен летен фон дьо тен, който да държи грима на мястото си, но и да не пречи на кожата да диша. Представяме ти нашите седем фаво...