Защо спиралата Paradise е избрана над 20 милиона пъти?

Представи си толкова мощна и ефикасна спирала, че е избрана чак 20 милиона пъти*. Изумителният обем на миглите е възможен – разбира се със спиралата L'Oréal Paris Paradise Extatic, която е толкова любима и предпочитана, че на всеки пет секунди някъде по света някой си я купува.*

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Екстремен обем на миглите

Сигурни сме, че и ти добре знаеш колко голямо значение има погледът и до каква степен спиралата може да промени цялостната ти визия. Погледът е това, което хората първо забелязват, когато ни погледнат, а ролята на миглите във всичко това е изключително важна. Ето защо е много важно да откриеш най-подходящата за теб спирала, която ще даде на миглите ти зашеметяващ обем.

Защо спиралата Paradise е избрана над 20 милиона пъти?

Ефект на удължаване на миглите на спиралта Paradise

Специалното на тази спирала е нейният ефект на надграждане на миглите. Какво всъщност значи това? Това значи, че можеш да увеличиш обема на миглите си по всяко време на деня, просто добавяйки нови слоеве от спиралата. Благодарение на специалната, обогатена с рициново масло формула няма да чувстваш тежест, а миглите ти ще бъдат ефирни и меки, без значение колко слоя спирала нанесеш върху тях. Само нанеси спиралата Paradise Extatic и с всеки следващ слой сама ще забележиш как миглите ти стават все по-изразителни и по-обемни.ž

 

Четка за интензивен цвят

Четката на Paradise спиралата не е силиконова, а е мека като перо и направо ще се влюбиш в нея. Малките и финни косъмчета с лекота обгръщат всяка отделна мигла и ѝ придават още по-интензивен черен цвят и плътен обем. Дизайнът на четката е такъв, че съвсем лесно се нанася както на горните, така и на долните мигли. С четка като тази в спиралата Paradise Extatic няма място за грешки.

Наситени летни цветове

Това лято пристига специална изненада под формата на две нови цветни спирали Paradise Extatic, лимитирано издание – синьо и лилаво. Сигурно вече си чула, че цветните мигли са абсолютен хит това лято, така че сега е подходящият момент да се престрашиш и да пробваш някой от тези цветове за миглите си. Ако мислиш, че лилави или сини мигли ще бъдат твърде необичайни или неуместни за на работа, в училище или в университета, то на парти или на море ще имаш идеална възможност да дадеш шанс на по-цветните варианти.

Защо спиралата Paradise е избрана над 20 милиона пъти?

Изпробва ли вече тази спирала? Сподели впечатленията си в коментарите!

*ИЗБРАНА 20 МИЛИОНА ПЪТИ, *НА ВСЕКИ 5 СЕКУНДИ В СВЕТА СЕ ПРОДАВА ПО ЕДНА

*Nielsen размери на продажбите в 23 страни količinska prodaja, Март 2017 – Март 2019

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Paradise Extatic

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Paradise Mascara Forbidden Berry

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Paradise Mascara Fleur Fantasy

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Paradise Primer Extatic

  Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи, Loreal Paris, мигла

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Вярно е – гримът може да ни помогне да изглеждаме по-млади! Ето и как.

С помощта на тези прости трикове се научи как да поправяш грешките при гримиране, които състаряват лицето ни...