YSL Libre: Свободата като начин на живот

За всички онези, които са родени да бъдат уникални, да вдигат летвата и да вдигат забраните, да вярват в мечти и идеали, да имат право да не правят компромиси, да не се страхуват от негативни мнения и критики, и дори ходейки на ръба да бъдат с вдигната глава – самоуверено и смело – YSL създаде аромат, носещ духа на свободата!

Марката YSL винаги е била в челните редици в борбата за еманципация на жените, започвайки от превръщането на класическия мъжки смокинг в предизвикателствено женско вечерно облекло до създаването на концепцията за провокативните минижупи, които изцяло освободиха жените. Libre продължава тази мисия. С него едновременно можеш да бъдеш силна и свръхженствена, готина и огненогореща. Свободата като най-висш лукс,  като състояние на ума, като начин на живот и като самия живот, получава едно съвсем ново измерение под формата на флакончето на Libre.

През дългата си история, YSL са направили цяла серия впечатляващи класики: Opium, Paris, Kouros, и разбира се, хита сред парфюмите - Black Opium. Говорим ли за тенденции YSL винаги е бил лидер, никога последовател, което прави иновативността нещо, което неслучайно се очаква от всеки следващ продукт.

Създателите на парфюма Anne Flipo и Carlos Benaïm съчетаха ароматния и екстравагантен fougère, класическата съставка на мъжките парфюми, с великолепната лавандула, а това провокативно решение води до създаването на неустоим женски аромат, в които са вплетени три думи: андрогенно, силно и шик!

YSL Libre: Свободата като начин на живот

Флирт на мъжкото и женското начало

Нотката на флорален аромат възниква по провансалските поля с лавандула, а когато тя бъде съчетана със сенсуални цветове на марокански портокал се получава уникална комбинация, подсилена от смел мускусен акорд. Под плодовете и цветята се крие топлата основа на мадагаскарска ванилия, жасмин и кедрово дърво.

Постоянна заигравка между сексапила и лежерността, флирт на мъжкото и женското начало... Този аромат на контрастите и лукса е създаван в продължение на седем години и има над 1500 разновидности, докато най-накрая не се роди Libre!

Сълбазнителен и елегантен като Париж, динамичен като Ню Йорк, в елегантно флаконче, вдъхновено от черната рокля Saint Laurent и златно синджирче, напомнящо на дръжката на чантата YSL, Libre е тук да те освободи от традиционалното!

Мощна вълна страст

Въпреки че в основата си е флорален, трудно е Libre да бъде определен само с един епитет – флорален, кехлибарен, плодов или всичко това плюс още нещо ново и вълнуващо!

Изключително темпераментен, за онези, които не се страхуват да бъдат себе си, за онези, които живеят на максимум и не познават граници, за автентичните и безстрашните - YSL Libre е единственият избор този сезон! Като мощна вълна, която безмилостно се удря в брега или разпалващ се на вятъра пламък, този парфюм предизвиква носталгия и вдига самочувствието. Само с едно притискане на помпичката ще се озовеш в облак от свобода!

YSL Libre: Свободата като начин на живот

Можеш да намериш YSL Libre в парфюмерии Douglas, а ако желаеш да го поръчаш веднага, кликни на линка след текста.

IG: @yslbeauty, #IamLibre

За този външен вид препоръчваме

  • YSL Libre

    Поръчайте веднага
  • YSL Rouge Pur Couture The Slim Matte Lipstick

    Поръчайте веднага
  • YSL Touche Eclat

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , тенденция, Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Последвай тенденцията: Кой тъмен нюанс за червило ти стои най-добре?

Преди да посегнеш към червилата в по-тъмни нюанси, не забравяй, че много фактори влияят на избора на идеалния нюанс...