YSL Black Opium: ароматът на съвременната жена

Винаги си различна от другите, имаш бунтарски дух и си изпълнена с енергия и желание за живот? Представяме ти парфюма, който е перфектен за характера ти. Става дума за YSL Black Opium, легендарния аромат, любим на жените от всички поколения! През този декември YSL Black Opium е идеален както за подарък за най-близките, така и като малка глезотия за теб самата, а също така освен класическата опаковка, неудържимите дами, които винаги са в движение, могат да изберат и опаковката с форма на молив. Тук е и новото рекламно лице за новите поколения жени, които ще обожават този легендарен аромат.

Как започва всичко?

През 1977-а година YSL Beaute за пръв път пуска Opium, предназначен за елегантната, шикозната, интелигентната жена, която оставя следа в живота на всички, имали щастието да се запознаят с нея. През 2014 излиза Black Opium, който е истинска революция в света на парфюмите. Нотките на черно кафе и бели цветове ванилия, по които лесно ще го познаеш, са опияняващи и игриви, а самото флаконче е създадено така, че идеално да подхожда на този фантастичен аромат.

YSL Black Opium: ароматът на съвременната жена

Nova YSL Муза: Зоуи Кравиц

Зоуи Кравиц е същинска Black Opium, от която просто струи cool vibe. Тази млада модна и филмова икона олицетворява всичко онова, което е YSL Black Opium. Тя е силна, независима и харизматична, смело се впуска в нови начинания и винаги е в центъра на вниманието. Самата ѝ поява носи със себе си духа на свежест, точно както и парфюма, чието рекламно лице е тя. В новата кампания за YSL, Зоуи, ходейки по покривите на сградите в нощта, представлява едно ново, безстрашно поколение млади хора, които имат магнетична сила и уникалност, досущ като Black Opium.

Нова опаковка молив

YSL обръща внимание на нуждите на жените, и затова миналата година беше създаден Click and Go моливът от линията Black Opium, за момичета и жени, които винаги са в движение. YSL моливът е абсолютно задължителен аксесоар за всички активни момичета. Гелообразната му текстура създава приятно усещане на кожата, а пудреният завършек просто ще те заплени. Тази опаковка съдържа цели 200 нанасяния. Побира се и в най-малката дамска чанта, а изглежда толкова модерно и шик, че отлично ще пасне на характера ти. Черният, обсипан с пайети молив и сенсуалният апликатор ще ти позволят да нанасяш идеалното количество от този аромат на шията или деколтето си. Ако досега не си пробвала молива Click and Go, то ние сме сигурни, че този начин за нанасяне на парфюма ще те въодушеви!

И твоят любим аромат ли е YSL Black Opium? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: Новият YSL парфюм: Какъв е вашият Y мъж?

За този външен вид препоръчваме

  • YSL Black Opium

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , тенденция, стил , мода , Yves Saint Laurent, парфюм

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Новата skincare тенденция, която влуди света - Glazed Donut. Номерът е в умното наслояване!

Искаш кожата ти да сияе? На помощ идва новата skincare тенденция, която завладя света. Става дума за за тенденцията Glazed Donut...