YSL Beauty пролетна колекция грим - Улицата и аз

УЛИЦАТА И АЗ: CITYSCAPE COLOUR POPS

Лицето на улицата

Двоен стик червило Baby Doll Kiss & Blush 

Вдъхновен от Baby Doll Kiss & Blush устни и скули, сега в центъра на сцената застава нов член на семейството. Златна капачка, украсена с отличителния елемент лого Cassandre.

колекция улицата и аз

Два цвята, закачливи и  енигматични, които могат да се използват поотделно или да се смесят заедно в компактен балсам, който се плъзга леко по устните, скулите, или и двете. Гладък матиращ завършек, който вдъхва живот на устните и скулите. Неустоим, свеж, два пъти по- забавен и с  безброй възможности за  гримиране. По този начин, по друг начин или обратното!

Нюанси:

N°1 от Marrakech до Paris – най-светлият корал, най-наситената фуксия.
N°3 от Cute до Devilish – нежен корал, топъл, плътен портокал.
N°4 от Me до You – нежно бледо розово, съчетано с  червеникаво розово.
N°5 от Darling до Hottie – избухва в неоново розово или  преминава в малиново червено.
N°6 от Prude до Nude –  телесно розово се смесва с  телесно кафяво.
N°7 от Mild до Spicy – черешово червено, което  прелива в тъмновиолетово-кафяво. 

Нанасяне:

Бързо и лесно, двойният стик BABY DOLL KISS & BLUSH може да се нанася по неограничен брой начини, след забавно завихрени цветове, интензивна драма или официално мероприятие. Използвайте един цвят на бузите, а другия нюанс на устните, за да създадете контраст, оставайки в една цветова гама. Можете да използвате и двата цвята на бузите, по-светлият на  над скулата и по-тъмният на самата скула, след което да ги смесите с четка или с пръсти, за да надградите резултата и ефект на  руменина. На устните нанесете безразсъдно един цвят и  смесете за красиви цветни нюанси или бъдете смела и създайте  устни в двоен цвят.

ПАЛИТРА ЗА ЛИЦЕТО  – КАРАШ МЕ ДА СЕ ИЗЧЕРВЯВАМ

колекция улицата и аз2

Послание от улицата, с гравирано запомнящо се съобщение, крещи в забелязващото се черно и бяло: КАРАШ МЕ ДА СЕ ИЗЧЕРВЯВАМ.  Класическа златна компактна, блясък от тротоарите, което е свързано с нещо ценно във вътрешността. Отвътре, отражение  на истинска радост: цветущо оранжево, перфектният  руж за млад, забавен тен. Преди всичко, формулата е щампована с  набиващия се на очи ефект „тухлена стена”. Нанесете с плътни движения, повишете наситеността; бъдете умерени или чувствени, изборът е ваш. 

THE EYES HAVE “IT”

COUTURE PALETTE COLLECTOR – НЕ МЕ ИЗПУСКАЙ ОТ ПОГЛЕД

колекция улицата и аз 3

Улавяйки цветовете на улицата – от графитеното сиво поп-арт розовото и оранжевото – кутията на COUTURE PALETTE COLLECTOR веднага  ентусиазира и привлича вниманието.  Вътрешността е дръзка и различна, комбинация от цветове, предназначени да  грабнат градския художник. Блестящо бледо розово за придаване на светлина под веждата; плътно сиво за очертаване на очите или опушен грим; блясък оранжево, два розови цвята за просветляване на нощния градски пейзаж. Всичко е тук, на улицата.

DESSIN DU REGARD ARTY DUO

Две нови ограничени серии на иконичнаите моливи Dessin du Regard превръщат всекиго в художник.  Един молив, два цвята, един уникален апликатор за подчертаване на линията, опушване и  смесване където е нужно. Нанесете всеки цвят от ограничената серия самостоятелно или в комбинация; създайте наситен плътен моно-цвят или  създайте хармония с розово и тъмно градско антрацитено. 

Цветове:
N°9 Pink Graffiti – фуксия розово
N°10 Orange Graffiti – тухлено оранжево.

DESSIN DU REGARD – N°8 BLANC ARTY

По-бял нюанс на бледо: бялото е цветът тайно оръжие на художника, начин да създаде ефект на широко отворени очи, поглед, който е пронизващ, искрящ и ултра графичен. Създаден за пролетта, Dessin du Regard N°8, Blanc Arty е перфектният инструмент за себеизразяване на всяко място.

УСТНИТЕ: ЦЕЛУВКА, КОЯТО Е ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА  ИЗКУСТВОТО

ROUGE VOLUPTÉ SHINE

колекция улицата и аз
Четири нови пролетни цвята, вдъхновени от  светлите графични градски цветове, стават част от признатата колекция Rouge Volupté Shine.  Изявете се с цвят, смесвайки нюансите, по един на всяка устна или  използвайте интензивните цветове самостоятелно. 
Цветове:
N°57 in Rouge Spencer – розово-червен, силен и трептящ.
N°58 in Orange Tournon – силно грабващо оранжево, което впечатлява.
N°59 in Fuchsia Jumpsuit – поп-арт розово, безкрайно.
N°60 in Rose Marceau – искра от корал, свежа и грабваща.

GLOSS VOLUPTÉ

Гланц за устни в два  привличащи вниманието цвята за придаване на допълнителен обем на визията ви. Сластна, чувствена, в иконичните фуксия и  оранж. Цветове, които гарантирано спират погледа.

Цветове:
N°211 Acrylic Pink – високо октанов иконичен  нюанс на фуксия.
N°212 in Orange Granite–  силно, ярко, шокиращо оранжево.

ИЗКУСТВОТО НА МАНИКЮРА

LA LAQUE COUTURE: ЛИМИТИРАНИ

Контрастните цветове на града оживяват  като аксесоар на ограничена серия: оранжевото, вдъхновено от стрийт арта; и градското асфалтово сиво, цвят, който е навсякъде около нас, но едва ли толкова красив като този. Перфектно отразява напрежението на улицата, съчетавайки ги заедно, по един цвят за всеки пръст или за смесване: вие сте художникът.

Цветове:

N°81 in Vandal Orange – артистичен нюанс на оранжево.
N°82 in Asphalt Grey – шикозен нюанс на градско сиво.

LA LAQUE COUTURE – N°80 BLANC ARTY

колекция улицата и аз 5

Шок от бялото, какво може да бъде по-неочаквано? Перфектно озаряващо покритие с  искрящ завършек, белият лак е  изключително  освежаващ и предлага нов дъх  на пролетния маникюр.  Нанесете като едно покритие за ултра свеж вид или нанесете два слоя за повече задълбоченост. Можете да го нанесете и като база, под своя цвят, за да подсилите  светлината и  озарите цвета.

Повече за: Стаз Линдис е новата посланичка на YSL MAKEUP

Свързани теми: грим , нокти, червило, стил , пролет

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Готова ли си да се превъплатиш в любимата си кукла Барби от детството с помощта на тази нова тенденция в гримирането?

След като излезе официалният трейлър на филма "Барби", интернет е залят от нова тенденция в грима, а ето за какво става дума...