YSL Beauté представя Vernis À Lèvres

През 2012, се роди нова икона на красотата: една съблазняваща мощ в червило. С Vernis À Lèvres, YSL Beauté стана пионер в радикално ново движение за жената в днешния модерен ден – която знае, иска и има нужда да има всичко.

С лансирането на нови цветове за 2017, този хит се връща на върха на класациите за устни. За да изпълни обема на максимум и да каже „не“ на компромисите завинаги. Легендата се завръща. Бъдете готови, цветната революция ще натисне: “play”.

 Див, страхотен цвят

YSL Vernisi A Levres

Подлудява модните ревюта – започва освобождаването на цветовете, за да донесе съвсем нова вибрация на грима. Днес по-дръзки, по-ярки, по-силни, по-крещящи – новите цветове на Vernis À Lèvres изграждат плей листата на ново, модерно ниво.

Новите цветове на съвременната жена й дават възможност да играе по много начини с тях.

Новите Vernis À Lèvres Pop Water обливат устните във воден цвят; Нови цветове от Classic Vernis À Lèvres също се присъединяват към семейството, както и Vernis À Lèvres Vinyl Cream , които ще разбият конвенциите с изключителен цвят.

Красотата отказва да прави компромиси. Vernis À Lèvres в превъплъщение на лукса в ежедневието – обвит в рок енд рол стил.

Истински хит

Иконичната формула прави грандиозно завръщане

Vernis A Levre YSL

Формулата от ново поколение се завръща – подсилена от своята уникална “Lifeproof Colour Emulsion”. Водни частици се изпаряват заедно с капчици от олиа, за да формират консистенция от сияен траен цвят. Извивките на устните стават по-големи, по-дръзки и по-силни.

Мигновено устните са обвити в комфортен цвят, който не лепне и не е мазен а направо засиява на устните.

Искате всичко, вземете го сега.

#MYLIPVIBES

Повече за: Спирала Vinyl Couture на YSL Beauté

Свързани теми: Джорджо Армани, Yves Saint Laurent, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

8 подаръка за Нова година, които ще зарадват както всяка жена, така и всеки мъж

Нова година е пред нас, което значи, че полека се приготвяме за голямото празнично пазаруване. И докато някои обичат да избират подаръци, за други тов...