YSL Beauté - Encre De Peau фон дьо тен 2017

Предизвикай нощта

extreme

24 часа от живота на жената. Винаги подготвена.

Връщаме ви обратно. От първия поглед в огледалото преди да  излезете вечерта до последния преди да свалите грима и да си легнете, разкрасени с  YSL Beauté. 

Лице, което ви вкарва в играта. Лице, което се запазва безупречно; матирано; плътно покрито. Без значение кой час от деня или нощта е или какво се случва. Няма нужда от корекции, подновяване или оправяне. Благодарение на 24-часовата трайност.

Представяне на новия устойчив фон дьо тен на  YSL: ALL HOURS. Трите стъпки към безупречен тен, който се запазва независимо какво се случва. Без компромис в покритието – без ефект на маска или следи на набраздяване. 

В богата палитра нюанси, фон дьо тен, който осигурява защита срещу факторите на градската среда. 

Подготовка. Покритие. Коригиране. Лесно като едно, две, три. 

Основа, която издържа all hours

Основният елемент в грима

Безупречна основа, която издържа и най-изпитателните погледи отблизо и на другите, и собствения, започва с основа, която  ви гарантира матиран тен без наслояване, който се запазва до края на нощта по същия начин, по който е нанесен в началото на деня. 

Слой, който мигновено скрива несъвършенствата, разклатете шикозното черно шишенце, свалете капачката и нанесете точното количество от формулата с пръсти или с четка. Порите се скриват на мига; повърхността на кожата изглежда заравнена.  

В течение на деня кожата губи блясъка си и свежия си вид поради  перлита, който  абсорбира серума и потта. Аерогелът, които представлява микро мехурчета в овлажняващ гел, дават на кожата възможност да диша, абсорбирайки същевременно всяко омазняване.

При нанасянето гладките търкалящи се зрънца позволяват формулата да се разнесе равномерно по кожата, без да се наслоява или да оставя бразди. До края на нощта няма натрупвания или набраздяване на фон дьо тена.

Консистенция, която се слива с кожата – нелепкава, удобна за нанасяне  и копринено гладка. 

Основа, която е най-добрият приятел на вашия фон дьо тен и подобрява устойчивостта му.  

Повишава самочувствието  и е с вас 24 часа, 7 дни в седмицата.

Фон дьо тен all hours

Владейте нощта и владейте деня

foundation

YSL Beauté представя първия си нощен устойчив фон дьо тен, който остава еднакво траен независимо от часа. Питиета. Срещи. Танци. Не се изтрива при докосване, остава безупречен до края на нощта, в същия вид, в който сте го нанесли рано сутринта. Безупречно матирано лице; перфектен тен  24/7.

Свежо начало, в заострен флакон, облечено в класическия смокинг на YSL, фон дьо тенът е кадифен и съвършен. 

С водоустойчив завършек, който не се прехвърля при докосване, богат на фини пигменти, които създават  безупречно, свежо и цялостно покритие, което издържа  24 часа с  мек завършек благодарение на  сферите силиконова гума. В 22 варианта от светло до тъмно.

Формулата без мазнини запазва кожата без проблясващи места и матирана, намалява видимостта на порите и я прави да изглежда порцеланово гладка.

Благодарение на дълготрайния устойчив полимер, богат на перлит, извлечен от вулканична скала, абсорбира до три и половина пъти  теглото си във вода; така че фон дьо тенът се запазва независимо  от активността през деня и нощта.   

Специални комплекси за кондициониране на кожата с антиоксидантни свойства подобряват текстурата на кожата и и я защитават от агресорите на градската среда. Най-важното, слънцезащитният фактор SPF 20, допълнително защитава кожата. 

Новият eponge teint

Уникален апликатор

Пропит с въглен, апликаторът е специално разработен за формули с плътно покритие. Гъбичката има две страни за различни цели. По-голямата страна е  за нанасяне на фон дьо тена и по-големи области. По-малката страна е  за трудно достъпните места, предназначена основно за прикриване. Накрая,  извитата страна ви дава възможност за перфектно смесване. 

extreme range

Коректор all hours

Пълно покритие; никакви несъвършенства повече

Третата стъпка от триото основа-коректор: коректор, който е безупречен, гладък, може напълно да се смесва и има трайност до 16 часа. 

На пръв поглед черният флакон със златна капачка и запазената Cassandra е  заострено и специално изработено. През прозрачния панел от едната страна се вижда перфектно всеки.

Висококачествените пречистени минерални пигменти са устойчиви на пот, топлина и не се изтъркват при допир. Тестван при  тежки условия (All Hours коректор е подложен на тест и носене в сауна), неговото покритие е впечатляващо, с много висока устойчивост. Поставен в условията на реалния живот, осигурява 16 часа мат, без да създава ефект на изкуствена маска, благодарение  на смесващата се,  кадифена немаслена консистенция. 

Нанесете с глос апликатора. Разнесете на място. Мигновено изравнява тена на кожата; минали са 16часа и още е на мястото си, изглежда толкова свежо, колкото и при първоначалното нанасяне, без да се набраздява на линии.  Осигурява безупречно покритие на сенките под очите, зачервяванията и пигментацията, 87.5% от тествалите продукта обожават начина, по който скрива всички несъвършенства.  Винаги готови за снимка отблизо. 

ПОТОПЕТЕ СЕ В  НОЩТА И ДЕНЯ И ВЪВ ВСИЧКО МЕЖДУ  ТЯХ!

Повече за: YSL Beauté - Колекция есен 2017

Свързани теми: фон дьо тен , Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Infaillible 24 Hour Fresh Wear се завърна още по-добър

Както всички модерни жени, вероятно и ти цениш времето си изключително много. Независимо дали бързаш към фитнес залата или тичаш из моловете опитвайки...