Yess or Pass: Изкуствени цветни мигли

Цветните спирали се появяват за пръв път на пазара през 60-те години на миналия век и станаха абсолютен хит на грим сцената. Цветните мигли бяха символ на свобода, жизнерадост и енергия а съвсем очаквано на преден план излизат благодарение на свободолюбивите хипита те деца на цветята. С течение на времето нещата са се променяли, а оцветените мигли отново успяват да възвърнат позициите си в модата. Актуалната тенденция, която властва в момента в Инстаграм е поставяне на изкуствени цветни мигли.

Yess or Pass: Izkustveni cvetni migli

Жълти, оранжеви, зелени, неонови мигли

Всяка визия е различна и уникална по своему, но присъщи на всички са красиво подчертаните мигли. Гъстите и дълги мигли са ключов елемент за безупречна визия. Независимо дали става дума за специален повод или обикновена разходка с приятели, жената се старае винаги да подчертае очите си и да ги направи да изглеждат по-големи, по-красиви и по-неустоими.

Черна, синя и кафява спирала за мигли са класическите продукти които идват на помощ, а днес на пазара се предлага богата гама от цветове както лилав, розов, зелен, оранжев или жълт. Тъкмо когато си мислехме че сме видели всичко, световните трендсетъри ни изненадаха с невъобразимо богатство от изкуствени мигли. Те могат да бъдат едноцветни или в най-разнообразни цветове които могат да се съчетават според предпочитанията. Въображението не познава граници и имаш свободата да съчетаваш колкото щеш.

Yess or Pass: Izkustveni cvetni migli

Животът срещу Инстаграм

Ако си говорим честно, новата тенденция наистина може да се нарече зашеметяваща, пъстра и ефектна на снимките, но реалността обаче е съвсем друга. Не трябва сляпо да следиш всяка нова тенденция, освен ако не си на почивка или музикален фестивал, когато всичко е рарешено. Преди да се насочиш към цветните изкуствени мигли, помисли струва ли си да заложиш на нещо, единствено защото е хит в мрежата.

Окончателна присъда – изкуствени цветни мигли да или не

Трудно е да се одговори на този върпос еднозначно с „да“ или „не“. Искуствените мигли са лесни и удобни за употреба и внасят допълнителна шикозна нотка към визията по всяко време. От друга страна, едва ли можем да си представим че ще се чувстваш комфортно всяка сутрин да се събуждаш с шарени мигли или да ежедневно да отиваш до магазина с мигли като дъга. Трябва ли да ти напомням, че изкуствените мигли могат да причинят алергични реакции и инфекции, конюнктивит както и да наранят естествените косъмчета.

Yess or Pass: Izkustveni cvetni migli

Да направим компромис

Ако жадуваш за ярки, наситени пигменти върху миглите съветваме те да избереш цветна спирала за обем. Всъщност, най-добрата спирала е онази която прави миглите плътни и обемни и само с някои простички умения и практика ги превръща в истински шедьовър. Нанеси основа връху миглите и след това започни с играта на цветовете. Използвай две спирали от които едната нанеси в корена на миглите а другата от корена до връхчетата. Възможностите са безброй а хубавото на тази техника е че, ако не си доволна от резултата винаги можеш да премахнеш туша с помощта на памучено тампонче и средство за премахване на грим. А ако си доволна, вземи извивачка за мигли, отвори погледа си и сложи точка на това успешно начинание.  

Прочети повече за: 3 трика за ефект на изкуствени мигли

За този външен вид препоръчваме

 • Lancôme Hypnose Blue Mascara

 • YSL Mascara Vinyl Couture 3 Green

 • YSL Volume Effet Faux Cils Violet

 • YSL Mascara Vinyl Couture 3 Gold Top Coat

 • NYX Professional Makeup Color Mascara Purple

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Color Mascara Blue

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Color Mascara Brown

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac Mascara

Свързани теми: грим , спирала , очи, Lancome, Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това са нюансите на кафяво, които ще носиш на устните си и са тенденцията на сезона!

Земните тонове са на мода, но кафявите са направо цветът на сезона, постарай се да ги носиш на устните си...