Всичко е по ноти

Марина е от семейство на художници, но нейната голяма страст е музиката. Проектите й се изкачват до върховете на класациите и докосват всеки, който обича качествената музика. Пред списание ОК! Марина Кискинова разкрива какво я вдъхновява, как поддържа формата си и какви са нейните бюти хитрини. Наслади се на минутите с нея...


Певица, водеща и актриса… коя е твоята най-голяма страст?

Всичко, с което се занимавам, ми е страст, иначе нямаше да го правя. Във времето се опитвам да раз­вивам и музиката и актьорството, защото и двете са много важни за мен. Aко трябва да съм честна обаче, музиката е водеща, а и с това съм се занимавала най-дълго време.

Кое е общото между всички неща, с които се занимаваш?

Има много общо между музиката, театъра и киното, защото всяко едно от тях присъства в друго­то. Все пак, за да си изпълнител трябва да си и артист, и обратното. Всъщност записах да уча ак­тьорство в НАТФИЗ поради две причини: първата беше, че се влюбих в театъра, втората е, че щеше да ми помага в музиката. Да изпееш едно парче и да кажеш един монолог е почти едно и също. И в двете използваш гласа си, и в двете трябва да си искрен и да вложиш чувства.


Имало ли е опция за теб да не се занимаваш с шоубизнес?

Като дете нашите са си мислили, че или ще танцувам, или ще рисувам, а пък дядо ми казваше че ще стана актриса. То­тално се бяха объркали, но когато станах на 6, вече беше ясно кой ще е пътят ми. По-късно, когато бях на 15, пробвах един месец да не се занимавам с музика – затворих пианото, спрях да пея... Липсваше ми много. Тогава разбрах колко съм свързана с тази професия. Така че от този момент не съм се и замисляла да сменям работата си.

Откога се занимаваш с музика?

Семейството ми са художници и предполагам, че сигурно са имали планове за мен да съм като тях, но съм ги провалила, когато станах на 6 и започнах да пея по стълбите нагоре-надолу, а след година вече ходех по конкурси за пеене. Общо взето, от този момент целият ми живот мина в уроци по пиано, пеене, кларнет, солфеж.
Кои изпълнители са формирали твоя музикален вкус?

Всъщност от малка пея все авторски песни и, честно казано, нямаше артист, който да имитирам или да окаже голямо влияние върху мен. Но пък слушах много Роби Уилямс, по-късно Марая Кери, а имах един период, в който слу­шах и пеех песни на Кристина Агилера постоянно. Вкусът ми за музика никога не се е ограничавал с конкретен стил.

Как поддържаш формата си?

Поддържам форма, като се опитвам да живея здравословно. Ям повече плодове, зеленчуци и мед, но истината е, че на мен ми харесва да се храня така. Обичам да танцувам, от година се запалих по фехтовката и бокса и сега обмислям точно какво да запиша. Единственият и вечен проблем при мен е шоколадът. Просто няма как да му устоя, а и не се съпротивлявам. У дома имам огромна „Нутела” от 1 кг и постоянно ме изкушава.


Имаш ли разни бюти рецепти, които знаеш от баба си, например, и използваш в ежедневието?

Бюти рецептите от баба и от мама са ми много ценни и ги предпочитам пред кремове и други козметични продукти. За съжаление, невинаги имам време за тях. Най-често и лесно като приложение ми е, на суха и изморена кожа да слагам зехтин вместо крем. Харесвам също смес от зехтин и авокадо, която се прави на крем и се слага върху лицето, както и кайсии с мед – знам, че звучи странно, но пък има добър ефект.

Повече за: Заблести като снежната кралица: Пет стъпки за безупречен тен

Свързани теми: известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Момиче като ураган

Гери-Никол е сензацията на родната сцена, която обещава да изненадва с все по-силни проекти...