“Вярваме в женското приятелство”

 

Две от най-обсъжданите жени в България застават заедно на корицата на новия брой на списание ОК!. Пред изданието Мария и Николета Лозанова развенчават слуховете за бурната връжда между двете, които дълго се тиражираха от медиите. Повод за двете красавици да съюзят сили е новото парче на Мария, чието заглавие е „Обичам да те режа“. Вклипа изпълнителката си партнира с Николета Лозанова. „ Разбира се, че две красиви жени могат да бъдат на едно място, ако и двете имат самочувствие за себе си и знаят цената си, нямат комплекси и не се надцакват с другите жени, не им пречи да бъдат професионалистки в това, което правят“, споделя водещата на предаването „Папараци“.

 

Поп-фолк изпълнителката допълва: „Когато човек е сигурен в себе си и в оценката, която си е дал, приема средата междъ две красиви жени като приятелска, а не като съзтезателна. В такъв случай съм сигурна на 100%, че чувството за естетика и красота ще бъде задоволено.“

 

И двете са популярни с безупречната си визия, която им осигурява места в сърцата на едни от най-желаниете мъже и ги превръща в пример за подръжание за много момичета у нас. За стайлинга на Николета и Мария се е погрижила звездната стилистка Августина Маркова- Тути. Аутфитите на брюнетките са в перфектен синхрон с техния грим, който е дело на Кирил Чалъков.

 

Макиажа е в, разбира се, топ тенденцията на мат червилата, която заля пазара преди месеци. Комбинацията между неутрално червило в телесен цвят и добре структорирано лице плюс акцент върху очите е твоето сигурно оръжие за летните дни, с което да привлечеш погледите.  Този грим може да бъде постигнат доста успешно и в домашни условия, затова ти прелагаме да се вдъхновиш от кадрите на огнените момичета и да следваш двете прости правила: не прекалявай с грима и се усмихвай, колкото се може повече!

 

Фотография: Костадин Кръстев-Коко

Свързани теми: известни , тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

6 неща, които трябва да знаеш преди самопотъмняване на кожата

Можеш да се сдобиеш с предизвикателен “sun-kissed” без припичане на слънце и ходене по солариуми, и то с помощта на тези препарати...