Връщаме се един век назад... Търсим вдъхновения за грим (втора част)

50-те години

 

Червеното червило е главен герой на женската привлекателност. Преобладават изкуствените мигли, а абсолютно задължителен аксесоар в гримирането е туш за очите.

60-те години

 

Стилът на 60-те години се връща на мода през 2016. Година. Така нареченият Doll Look се характеризира с плътни мигли, голямо количество туш за очите, и матови сенки за очи в тъмни нюанси.

70-те години

 

Блясъка на диско топката намира мястото си и в гримирането.

Преобладават сенки в ярки нюанси, с брокатени частици. От друга страна, преобладава хипи стила, характеризиращ се с сенки в нежни нюанси и кремообразен блестящ руж.

80-те години

 

Ярки и тъмни цветове! Силно подчертаване!

Целта на този стил е подчертаване на лицето с различни цветове. Очите се очертават с очен молив и тъмни сенки за очи. Ружът е в ярки, розови нюанси и се различава от фон дьо тена.

90-те години

 

Бъди себе си!

Стиловете се пресичат и позволяват пълна свобода в гримирането и гардероба. Явява се ефектът „котешко око“, който става най-известната тенденция от този период.

Повече за: Когато гримът и изкуството се срещнат – Инстаграм трансформации

 

Свързани теми: грим , грижа, очна линия, очи, червило, руж , устни, тенденция, тенденция, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Алекс и Стефи и представят мощна грим визия, а всичко, което ти трябва за нея, са тези 4 продукта за гримиране

Това, което краси всички жени на този свят, са силата, смелостта, гордостта, решителността и желанието за свобода. Можеш ли да го прочетеш по погледа ...