Volume Million Lashes: Иконичната спирала с нова формула

Понякога думите са излишни, погледът говори вместо тях. Когато си влюбена, очите говорат по-добре отколкото устните.  Те крещят или се усмихват, те се радват и скърбят, те пленяват и режат. Каквото и да правиш в живота, очите разкриват тайните ти и разказват някаква история. Погледът никога не лъже и той дава израз на всичко, което изпитваме вътре в нас. Погледът може да струва милион!

 

Отвори погледа си с Volume Million Lashes спиралата

За да отвориш погледа си и да го направиш по-изразителен, на помощ идва Volume Million Lashes спиралата, която ще накара миглите ти да изпъкнат на преден план. Иконичната спирала на L’Oréal Paris и формулата с колаген сега е обогатена с етерични масла. Volume Million Lashes спиралата вече няколко години назад е една от най-добрите спирали за мигли и става още по-добра с течение на времето. Иновативната четчица перфектно разделя косъмчетата и оставя миглите съвършено плътни. Освен това, специялният дозатор се проспособява към четката, отстранява излишното количество туш и предотвратява сплъстяването на миглите. Той осигурява нанасяне на оптимално количество туш, което води до зашеметяващ вид на косъмчетата.

Volume Million Lashes: Ikoničnata spirala s nova formula

Избери Volume Million Lashes по своя мярка

Освен класическата Volume Million Lashes спирала, придаваща невероятен обем на миглите, можеш да избереш и Volume Million Lashes Excess или Volume Million Lashes Extra Black спиралите.

Volume Million Lashes Excess е с по-голяма четка, продаваща екстремен обем на миглите, докато Volume Million Lashes Extra Black дарява миглите с наситено черен цвят, който прави погледа още по-забележителен

Volume Million Lashes: Ikoničnata spirala s nova formula

Новата Volume Million Lashes Gold Limited Edition спирала

За Деня на жената директно от L’Oréal Paris в златна опаковка пристига новото лимитирано издание на легендарната Volume Million Lashes спирала, обогатена с качествени масла за перфектни мигли. Тя е идеален подарък за майка, сестра или приятелка за Деня на жената.

Volume Million Lashes: Ikoničnata spirala s nova formula

За поглед който струва милиони думи

Всички спирали от серията Volume Million Lashes  са с изключително дълготрайна и устойчива формула – ефектът се задържа за дълго време и миглите остават обемни и перфектно разделени от корена до върха през целия ден. Това е спиралата която ще внесе дълбочина в погледа ти и ще му помогне да разкаже своята история. Защото го заслужаваш!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Прочети повече за: Как да изберем фиксатор за грим?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Volume Milion Lashes Excess

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra-Black

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Gold Limited

Свързани теми: грим , спирала , очи, тенденция, Loreal Paris, мигла

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гъсти мигли, Jumbo обем, бързо и просто в две стъпки. Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup?

Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup? Готови ли сте за Jumbo обем на миглите си...