Volume Million Lashes: Иконичната спирала с нова формула

Понякога думите са излишни, погледът говори вместо тях. Когато си влюбена, очите говорат по-добре отколкото устните.  Те крещят или се усмихват, те се радват и скърбят, те пленяват и режат. Каквото и да правиш в живота, очите разкриват тайните ти и разказват някаква история. Погледът никога не лъже и той дава израз на всичко, което изпитваме вътре в нас. Погледът може да струва милион!

 

Отвори погледа си с Volume Million Lashes спиралата

За да отвориш погледа си и да го направиш по-изразителен, на помощ идва Volume Million Lashes спиралата, която ще накара миглите ти да изпъкнат на преден план. Иконичната спирала на L’Oréal Paris и формулата с колаген сега е обогатена с етерични масла. Volume Million Lashes спиралата вече няколко години назад е една от най-добрите спирали за мигли и става още по-добра с течение на времето. Иновативната четчица перфектно разделя косъмчетата и оставя миглите съвършено плътни. Освен това, специялният дозатор се проспособява към четката, отстранява излишното количество туш и предотвратява сплъстяването на миглите. Той осигурява нанасяне на оптимално количество туш, което води до зашеметяващ вид на косъмчетата.

Volume Million Lashes: Ikoničnata spirala s nova formula

Избери Volume Million Lashes по своя мярка

Освен класическата Volume Million Lashes спирала, придаваща невероятен обем на миглите, можеш да избереш и Volume Million Lashes Excess или Volume Million Lashes Extra Black спиралите.

Volume Million Lashes Excess е с по-голяма четка, продаваща екстремен обем на миглите, докато Volume Million Lashes Extra Black дарява миглите с наситено черен цвят, който прави погледа още по-забележителен

Volume Million Lashes: Ikoničnata spirala s nova formula

Новата Volume Million Lashes Gold Limited Edition спирала

За Деня на жената директно от L’Oréal Paris в златна опаковка пристига новото лимитирано издание на легендарната Volume Million Lashes спирала, обогатена с качествени масла за перфектни мигли. Тя е идеален подарък за майка, сестра или приятелка за Деня на жената.

Volume Million Lashes: Ikoničnata spirala s nova formula

За поглед който струва милиони думи

Всички спирали от серията Volume Million Lashes  са с изключително дълготрайна и устойчива формула – ефектът се задържа за дълго време и миглите остават обемни и перфектно разделени от корена до върха през целия ден. Това е спиралата която ще внесе дълбочина в погледа ти и ще му помогне да разкаже своята история. Защото го заслужаваш!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Прочети повече за: Как да изберем фиксатор за грим?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Volume Milion Lashes Excess

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra-Black

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Gold Limited

Свързани теми: грим , спирала , очи, тенденция, Loreal Paris, мигла

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Makeup тенденции, които социалните мрежи ни диктуват

През 2022г. гримирането преживя истински ренесанс, а още много вълнуващи неща ни очакват през 2023г...