Вдъхновението Кайли Дженър: 3 задължителни червила за лятото

На красивата усмивка най-добре подхожда добро червило. Кайли Дженър, чиито устни са неин запазен знак, наистина умее да съчетава червилата със стайлинга си... Младото момиче, чиито устни са запазената ѝ марка, не без основание е голямо вдъхновение за младите момичета по света. Без значение дали предпочитате „ърбън“ стил или по-елегантна визия, перфектното червило ще допринесе много за безупречния ви външен вид. Представяме Ви три съвършени нюанса:

1.     Матов Nude нюанс 


Nude нюансите с примеси на кафявото определено са любими на Кайли Дженър и тя ги комбинира с повечето си тоалети.  Неутралното червило не само подчертава естествената плътност на устните, но също така се съчетава перфектно.  С матово червило на устните Кайли Дженър постига наистина страхотен ефект. 

2.  Ярко розов матов нюанс


Съвършената комбинация от червени и розови тонове дава възможност на прекрасното момиче да използва и някои по-смели нюанси. С класическа кройка и шарки в подобни цветове Кайли показва нагледно защо е пример за много момичета.  

3.  Нежни розови тонове


Блестящите пастелни тонове са идеален избор за момичета, които искат да постигнат ефект на по-плътни устни. Кайли Дженър перфектно комбинира червилото с цвета на косата си, а блестящите розови тонове са подходящи и за елегантни тоалети.

 

Прочетете повече​: Три летни предложения за горещи устни​ by @makeupbuthow

Свързани теми: червило, известни , мат, тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво може да направи за лицето ти 5в1 Garnier BB крем?

Вярваме, че този ВВ крем ще се превърне в skincare хит и затова ти споделяме опита си...