Валери вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - пътува ми се!

Валери вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - пътува ми се!

Струва ти се, че ритъмът на града се е забавил, че видео разговорите с приятели са все по-чести,  за сметка на излизанията, и че светът е различен? Не се притеснявай, не си единствената! Вярно е, че сегашната ситуация е непозната и странна за всички ни, но можем да се опитаме да бъдем позитивни. Точно затова позволи на очите си да кажат вместо теб какво чувстваш, когато си помислиш за стегнатия куфар, излизанията, танците с приятели и всичко останало, което ти липсва. Засияй просто така, без специален повод и причина.

Засияй заради самата себе си!

През миналата година всички се научихме  как да се справяме с новата ситуация. Някои откриха удоволствие и релакс в готвенето, играта на онлайн игри с приятели и разходките с домашния любимец, а други в гримирането и изпробването на забавни туториали за гримиране. Също така научихме, че е важно съдържанието в социалните мрежи, което гледаме, да бъде положително, вдъхновяващо и отпускащо. Валери Йорданова е тук, за да те вдъхнови и мотивира да започнеш да правиш планове за бъдещето и да се радваш на всички бъдещи пътувания, за които се надяваме да дойдат час по-скоро!

Валери казва колко много ѝ липсват пътуванията

Валери, чийто IG профил изглежда като красива картичка, е любителка на пътуванията. Тя знае колко много липсват на всички да пътуването до любимите дестинации, опаковането на куфарите, вълнението преди заминаване и запознаването с нови култури. Точно затова тя се опитва да се справи с това от една страна като прави планове за бъдещите екскурзии, но и като създава екзотични грим визии, които я асоциират на далечни дестинации. Тя може да ти бъде вдъхновение за това как да се отдадеш на въображението и планирането, независимо от всичко останало!

Нека очите ти го кажат вместо теб: пътува ми се!

За да ти е по-лесно да си мечтаете за далечни дестинации, можеш да вземеш пример от нея и да внесеш малко екзотична и нестандартна енергия към ежедневието си с помощта на грим визия, в основата на която са графична очна линия, блестящи, нежни сенки и изразени вежди.

Хареса ли ти начинът, по тя в погледа си изразява желанието си да пътува? За да създаде този външен вид, Валери използва тези продукти на Maybelline New York, които можеш да поръчаш чрез клик върху снимката на съответния продукт:

1. Fit Me коректор

2. The Nudes палитра сенки

3. Tattoo Liquid Ink течна очна линия

4. Lash Sensational спирала

5. Tattoo Brow Peel-Off гел за вежди

Fit Me коректор

Валери вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - пътува ми се!

За да прикрие малките несъвършенства по кожата, Валери използва фон дьо тен Fit Me, който се блендира изключително лесно и се слива с тена. Ако избереш него, ще се увериш не само, че е отличен за всички типове кожа, включително чувствителна и мазна кожа, но и че перфектно покрива зачервяванията и несъвършенствата.

The Nudes палитра сенки

Палитрата сенки с цветове, вдъхновени от естествени нюанси с бежови, пясъчни и бронзови тонове, е друг продукт, който Валери избра. На нея много ѝ харесват блестящите нюанси, които е използвала за клепачите си, за да подчертае допълнително очната линия, която е главна при тази визия.

Валери вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - пътува ми се!

Tattoo Liquid Ink течна очна линия

Интензивната формула на тази устойчива на размазване очна линия гарантира, че описаните с нея линии ще останат на мястото си, независимо от типа кожа. Освен това ще ти хареса издръжливостта ѝ и това, че е лесна за сваляне.

Lash Sensational спирала

Валери е избрала спиралата Lash Sensational, защото с нея миглите изглеждат прекрасни и разгънати, а обемът им е невероятен. Формулата на тази спирала е обогатена с масло от дива роза, което придава усещането за меки и нежни мигли.

Валери вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - пътува ми се!

Tattoo Brow Peel-Off гел за вежди

Валери постигна толкова попълнени и оформени, но все пак естествени вежди, с помощта на гел за вежди Tattoo Brow, който е обогатен с екстракт от пчелно млечице и алое вера. Благодарение на него веждите ѝ са дълготрайно дефинирани и изразени.

Валери вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - пътува ми се!

Какво казват твоите очи? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: Това е червило, което няма да се размаже по предпазната маска

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Fit Me Concealer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Liner Liquid Ink

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Lash Sensational

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Peel-Off Gel

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очна линия, тенденция, дневен грим , вежди, вечерен грим, лице, Maybelline New York, коректор, #НекаОчитеТиГоворят, #ЕyesCanTalk

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Готова ли си да се превъплатиш в любимата си кукла Барби от детството с помощта на тази нова тенденция в гримирането?

След като излезе официалният трейлър на филма "Барби", интернет е залят от нова тенденция в грима, а ето за какво става дума...