В хармония с тях… (part one)

Пет момичета събрани от любовта към музиката и завладели сърцете на феновете…

 

ONE WEEK until 7/27!!! 💿 Pre-order your copy fifthharmony.co/727

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on


Вторият сезон на американското издание на X Factor среща за първи път Али, Камила, Нормани, Дина и Лаурън и ги превръща в хитовата банда, която са в момента. Петте момичета от Fifth Harmony жънат успех след успех, всяко тяхно видео е гледано от милиони меломани, а както повелява известността, жълтите медии не спират да пишат за тях и техните предполагаме раздели, скандали и мъже. Ние ще се абстрахираме от елемента на клюката, като, както обикновено, ще се съсредоточим върху най-голямата ни страст – гримът.

Щателната ни проверка и на петте Instagram профила на момичетата ни доведе не до едно, не до две, не до три, дори не го четири, а до цели пет заключения по отношение на техния макиаж. Ето как дивите от Fifth Harmony подчертават красотата си…

1. Али

 

@fashioncanada

A photo posted by Ally Brooke (@allybrookeofficial) on


23 годишната Али е истнска фурия в музикалните клипове на бандата, а на сцената нещата стават още по-сериозни. Тя е като стихия, която те помита. На червения килим Али е сдържана, а поведението й доказва, че е истинска звезда, която умее да владее емоциите си пред обективите на апаратите. Нейната отличителна грим-черта са веждите. Както казват макиаж магьосиците – веждите са рамката на лицето. Гримьорите на Али й осигуряват абсолютна увереност по отношение на веждите – те ги запълват и оформят с помощта на молив и сенки, което подчертава цялостната изразителност на лицето й.

Прокут, който да изпробваш: Brow Liner by Maybelline New York

2. Камила

 

#VMAs @mtv LETS DANCE ALL NIGHT!!!

A photo posted by Camila Cabello (@camila_cabello) on


Истинско миньонче, Камила е само на 19 години, но поведението й ни кара да забравим това. Уверена в себе си, брюнетката не се притеснява да използва освен силния си глас… и ловките си движения. Сексапилът, който блика от нея е подсилен и от макиажа, които подбират за нея гримьорите. Той подчертава очите й, като ги прави да изглеждат големи и изразителни. Обикновено Камила носи опушен грим или дебела очна линия, която е раздвижена с помощта на блестяши сенки за очи. Опитай и ти да освежиш класическото черно върху очите ти със златисти сенки, например.

Прокут, който да изпробваш: Color Infallible by L'Oreal Paris

3. Лаурън

 

@guess X @ladygunn #GUESSAllAccess 📸: @felipeespinal 😘

A photo posted by laurenjauregui (@laurenjauregui) on


Момичето от Маями привидно изглежда скромно и може би не толкова предизвикателно, но всъщност Лаурън носи една особена индивидуалност в лицето си, която те кара да я запомниш и я прави различна, истински диамант. Брюнетката често може да бъде забелязана с тъмно червило, което още повече изпъква върху светлата й кожа. Най-смели по отношение на устните на Лаурън, гримьорите на Fifth Harmony подбират за нея цветове, като тъмно червено, тъмно лилаво и дори тъмно синьо.


Прокут, който да изпробваш: Vivid Matte bz Maybelline New York


 

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте