Усещане за Лили: Телевизонната звезда разказва за света си от емоции

Те е нежна, ранима и чувствителна, макар да сме свикнали да я виждаме уверена и малко скандална, Лили е момиче, което събира в себе си цялата нежност, която описва женската душа.            

 

От Big Brother звезда, до жена, която знае какво иска от живота, Лили украсява корицата на новия брой на списание GRAZIA. Пред изданието брюнетката не остава равнодушна в нито едно отношение. „Популярността по-скоро пречи на личния ми живот, отколкото помага, особено в началото. Не ми е приятно, когато съдят за мен по телевизионния или по медийния ми образ. Телевизията показва избирателно, само от една гледна точка“, споделя Лили прес престижното списание. Пред читателина GRAZIA, красавицата споделя, че е влюбена и много щастлива. „Той е зодия Телец, има вроден усет към красивото, във всяко отношение, голям естет и също гастроном. Имаме еднакви интереси и си импонираме в много отношения.”

 

Скоро пред бившата „клюкарка“ ще се открият вълнуващи хоризонти заради новия й проект – блог. „На този етап съм в процес на създаването на свой блог (oleolebyliliangelova.bg), който ще бъде широкоспектърен. Ще има рубрики с хора на изкуството, както и специална модна рубрика. Това, което кара хората да се интересуват от блогове, е, че в модните списания моделите изглеждат перфектно и често са облечени с недостъпни за средностатистическата жена дрехи, докато модните блогъри показва истинска и достъпна мода, и то не представена от някои модел или известна личност, а от самите тях. Иначе акцентът и основната задача в блога ще бъде изкуството да живееш“, споделя Лили Ангелова пред августовския брой на GRAZIA.

Фотография: Костадин Кръстев-Коко

Свързани теми: известни , тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Изправяш косата си? В такъв случай това са must have продукти за теб!

Пресата и сешоарът позволяват бързо и лесно да постигнеш желания вид, но те също така отслабват и унищожават жизненоважни протеини в косата и изсушава...