Уроци по грим: Време е за платинена New York визия

Естествената визия продължава да властва грим сцената. Въпреки че през миналата година на почит бяха силно контурирано лице и deep crease техниката, тази пролет ни носи много новини. Създадена с добре подбрани гримове, небрежната визия може да изглежда изключително ефектно, дори по-добре от full coverage визията. За теб подготвихме урок, който ще ти помогне да пресъздадеш прекрасна визия от улиците на Ню Йорк

Стъпка 1: Нанеси качествен фон дьо тен

Първата и най-важна стъпка в създаването на безупречна грим без грим визия е прилагането на основа. За да се радваш на безупречна визия през целия ден, предлагаме ти да използваш Maybelline Fit Me Matte фон дьо тен. Той скрива всички несъвършенства по кожата, перфектно се слива с тена и предотвратява неприятното лъщене. Един пласт Fit Me Matte е достатъчен за да си осигуриш естествено излъчване и да поставиш качествена основа за по-нататъшно нанасяне на грим.

Стъпка 2: Отвори погледа със спирала

Всички сме съгласни че спиралата е съществена част от съблазнителния поглед. За да отвориш погледа и да придадеш приказна нотка на очите си, използвай Maybelline New York Colossal Platinum спиралата, която дарява миглите ти с платинен блясък. Изключително устойчива и дълготрайна, спиралата се нанася лесно, без размазване и сплъстяване на миглите. Чудесен избор за момичетата със забързан начин на живот.

Стъпка 3: Перфектни вежди

Всяка от нас жадува за перфектни вежди. Ако вече ти е омръзнало всяка сутрин да се опитваш прецизно да очертаеш веждите си, представяме ти Maybelline New York Tattoo Brow самоотлепящ се гел за вежди. Перфектните вежди са само на три стъпки от теб а издържат до три дни. Гелът ще те накара да забравиш за оформянето и очертаването на веждите, поне за три дни.

Стъпка 4: Червило по твоя мярка

Ако все още не успяваш да намериш перфектния нюанс червило, Maybelline New York има решение за теб! Червилото Color Sensational Made For All е създадено така, че да пасва перфектно към всеки цвят кожа. За създаване на грим без грим визия, предлагаме ти да заложиш на Pink For Me нюансът, даряваща устните с естествено изглеждащ обем и плътност. За вечерни събития заложи на по-смел и пленителен  червен нюанс червило.

Бонус стъпка: Пленителен поглед за вечерта

Визията грим без грим е подходяща както през деня така и за вечерни събития. Но за да се сдобиеш с допълнителна доза самочувствие през вечерта, трябва да добавиш допълнителен акцент към очите и погледа. За целта използвай Maybelline New York Burgundy Bar палитрата сенки а с помощта на Maybelline New York Tattoo Liner очна линия в молив очертай горния клепач за да придадеш финален щрих към визията.

 

Ти харесваш ли визията грим без грим? Или предпочиташ по-силния грим? Сподели с нас в коментарите.

Прочети повече за: Грим за съблазняване – фото урок

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Fit Me Matte 105

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Colossal Platinum Black

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очна линия, очи, червило, руж , фон дьо тен , пудра, устни, мат, дневен грим , естествен грим, вежди, nude грим, пролет, Maybelline New York, мигла

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформиш веждите по три прости начина

По отношение на веждите, фокусът е върху дивите, естествени на вид вежди. Как да постигнеш тази тенденция без много проблеми у дома...