Urban Decay представя All Nighter

Този коректор ще промени живота ви

Водоустойчивият покривен коректорът All Nighter осигурява безупречно матово покритие, което остава непокътнато през целия ден И нощ. Покрива всичко и гарантира перфектен умопомрачителен ефект. Нашата високо пигментирана формула се разнася добре, контролира блясъка и замаскиранесъвършенства (включително тъмните кръгове) до 24 часа. Красивият модерен матов завършекникога не изглежда прекален. Решението на всички проблеми - коректорът All Nighter замаскира инай-проблемните за скриване зони: тъмни кръгове, петна и обезцветяване. Има силата да покрива дори и татуировки! Формулата пасва прекрасно с течния фон дьо тен All Nighter и течния грим Naked Skin. Идеално решение и за следващата сутрин – когато ви е необходимо допълнително покритие и не е достатъчно да сте с Naked. 5-те внимателно подбрани цвята покриват целия спектър нюанси на кожата, от светли до тъмни, което прави коректора All Nighter Concealer подходящ за всяка кожа.

all nighter

Грим който се запазва

Толкова бяхме впечатлени от безкрайните възможности на течния фон дьо тен All Nighter, че нямахме търпение да дочакаме продължаването на линията и с коректор. Също като основата, той успява да покрие всичко (и да е устойчив независимо от това в какви условия попадаме). Коректорът All Nighter скрива дори и най-упоритите петна и знаци от тежката нощ. Нашата водоустойчива формула се запазва до изгрева на сутрешните лъчи - от момента, в който сте на дансинга в претъпкан запотен нощен клуб или в жарка и трудна ситуация, която е по-специална. Коректорът All Nighter също така абсорбира мазнините и оставя кожата матова.

Малко което дава много

 • коректорът All Nighter Concealer е богат на пигменти. Затова когато тествате продукта, поставете малко количество на кожата, разнесете и оставете да изсъхне напълно, за да видите истинския му цвят преди да изберете перфектния за вас нюанс. Ако той е смес между два цвята, изберете по-светлия.
 •  устойчивата формула осигурява много по-силно покритие от коректора Naked Skin.
 •  вече не е необходимо да внимавате за покритието или да нанасяте няколко слоя.  
 •  винаги нанасяйте коректора All Nighter върху поставената основа. Просто нанесете малко количество и внимателно го разнесете с леки потупващи движения с пръсти по кожата, с нашата четка UD Pro Concealer или с четката ни UD Pro The Finger Brush. Резултатът е толкова красив!
 •  комбинирайте коректора с течния грим Naked Skin за покритието, от което имате нужда.
 •  високотехнологичната смес полимери и овлажнители осигурява много устойчив безупречен вид и не позволява коректорът All Nighter да образува линии или да покаже порите.
 •  също като течния фон дьо тен All Nighter, тази формула съдържа леки разнасящи се пигменти, които замаскират несъвършенствата и създават ефект на загладени линии.

Коректорът, който ще искате да покажете

Коректорът All Nighter е в красив флакон - умалена, примамлива версия на течната основа All Nighter с луксозен, металически ефект и асиметрични контури. Толкова впечатляващ колкото и съставката му, практично и удобно за път. Няма нужда да носите четка - грапавият загребващ апликатор има малко гнездо накрая, което осигурява прецизно нанасяне на точното количество продукт.

Фиксиращият спрей има уникални свойства

all nighter spray

Прави грима издръжлив до 16 часа и помага за защита срещу окисляването вследствие на замърсената среда. All Nighter Pollution Protection е толкова лек, че прави грима да изглежда нанесен току-що, не му позволява да се разтича, да избледнява и да образува линии. Нашата въздушна формула през целия ден – предпазва кожата от замърсители на околната среда, с които се сблъскваме в ежедневието. Клиничните проучвания на All Nighter Pollution Protection доказват, че:

 • 78% от участващите заявяват, че устойчивостта на грима им е 16 часа.*
 • 90% споделят, че гримът им остава свеж сякаш е току-що нанесен.*
 • 94% казват, че формулата е лека и позволява на кожата да диша.*

*отговори на 53-потребителя
*отговори на a 53- потребителя

Нашият легендарен оригинален спрей за фиксиране на грим All Nighter е накарал милиони лица да изглеждат свежи до сутринта. Точно когато ви се струва, че нещата няма как да станат по-добри, ние ви предлагаме своята уникална формула, обогатена с минерали, която предпазва кожата от вредните въздействия на околната среда.
(мисълта за ежедневните замърсители и вредата им върху кожата не е от най-приятните.)

Другите спрейове са различни от тази формула

 • нашите спрейове са с патентована технология за дълго освобождаващ се контрол на температурата, което наистина понижава температурата на грима и го прави по-устойчив.
 • доколкото голяма част от спрейовете остават усещане за лепкавост или наслояване на кожата, нашият е впечатляващ!
 • след като нанесете спрея, даже няма да го усетите (докато не се погледнете в огледалото и не докоснете грима си и разберете, че няма нужда от корекции).
 • Съвет: имате нужда от допълнителна наситеност на цвета, по-малко отпадане и по-висока устойчивост? Навлажнете четката с един от нашите спрейове за фиксиране на грима преди да нанесете.
 • Нашият спрей осигурява най-лекия и фин облак. Ефирно усещане – никога няма пръски по лицето.


Повече за: Naked Heat - Burn, baby, burn by Urban Decay

Свързани теми: Yves Saint Laurent, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим тенденции, които ще експлодират през 2022-ра година!

През 2021-ва година някои грим тенденции бяха толкова интересни, че си ги носим и в тази година, а добавяме и няколко откачени новости...