Urban Decay празнична грим визия с която няма как да сгрешиш

Сенки Mayhem в намачкана метална кутийка

Heavy Metal Eyeshadow Palette

20 причини защо се нуждаете от тази палитра:​

В лимитираното издание на палитрата Хеви Метъл  (Heavy Metals) сме включили 20 от най- желаните металически сенки за очи – като всеки един вид е НОВ и изключителен. Инжектирайте погледа си с късче  глем рок през деня или изберете  пълен метъл когато излизате навън през нощта. От забележителните  нюанси на скъпоценни камъни като Amp (убийствено металическо синьо) и Twisted (блестящо златно) до свръхлъскавите неутрални цветове като Demo (бронзово розово) и Afterparty (впечатляващо металическо червено), тази палитра съдържа всичко, от което се нуждаете, за да създадете безгранична металическа визия.

Металическо до максимум:​

Започнахме с брейнсторминг и установихме, че въпреки, че обичаме металическите сенки,  никога досега не сме правили палитра изцяло с металически цветове. Странно, нали? Не искахме обаче да направим просто една палитра с металически тонове; цветовете трябваше да бъдат  възможно най-кадифените, най-впечатляващите, най-блестящите металически цветове, които някога сме създавали. Затова разработихме една изцяло нова формула сенки за очи, специално за тази палитра. Какво отличава Heavy Metals? Подсилихме металния ефект, за да създадем най-металическите сенки за очи. Внимателно разработихме формулата за всеки цвят за да се уверим, че може да се нанася леко като кремообразна консистенция и да създава наситен металически ефект.  

Нищо друго няма значение:​

Heavy Metal Eyeshadow Palette

Убийствената лилава кутия e с ефект на смачкан метал в единия край …. наподобява  как сме я  сплескали докато сме били във вихъра на рока. Толкова е невероятна …. като съвременна скулптура, която ви се иска да покажете. Разбира се, сме поставили и голямо огледало, за да бъде практически издържано.  Всеки цвят металически сенки за очи от палитрата  Heavy Metals създава кадифено усещане за перфектно нанасяне, дава мигновен цвят и се смесва като мечта.   

Heavy Metals палитра се предлага в магазини на Sephora.

Heavy Metal - Целият сумрак на глем рока

Вратата към  безпрецедентния блясък:

Heavymetal Gamaray

Създайте визия с голяма доза глем рок. Очната линия Heavy Metal Glitter засрамва рок-енд-рола  със своя опасно силен и ослепителен блясък. Тази очна линия на водна основа има свръх-фин блясък и бързо изсъхва и НАИСТИНА се задържа  (устойчивост без падане). Може да носите Heavy Metal самостоятелно или да нанесете върху сенките за очи, както и да нанесете два вида сенки за по-наситен и блестящ резултат.

Без значение какво искате, това е от което се нуждаете: ​

Нищо не е в състояние да осигури такъв ефект  на чист, неподправен блясък като Heavy Metal. Придайте на всяка визия незабавно въздействие и адаптирайте спрямо настроението си. Може да си играете в мекота през деня  или да подчертаете, когато искате да грабнете вниманието. Очертайте фини  блестящи линии или използвайте страничната част на четката, за да разнесете блясък по клепачите си. За постигане на още по-силен акцент на блясък на скъпоценни камъни, свалете накрайника  (малката част, която  регулира количеството  продукт, който излиза от шишенцето … опитайте да го изтеглите с пинцети) и нанесете   Heavy Metal с пръсти.

Вдъхновение, почерпено от  wende и nikki sixx:​

Heavymetal Punkrock

Очната линия Heavy Metal Glitter е в тънък флакон с изящна  декорация и блестяща сребриста капачка с гравирано логото на UD. Нашата четка със заострен край гарантира винаги прецизно нанасяне.  

Блясъкът, който е за вас:  

Блясъкът се разтваря в гел, така че не се разделя във флакона(което означава, че не е нужно да го разклащате, както е с традиционните формули на водна основа). Екстрактът от праскова и краставица успокоява кожата, а екстрактът от морков я заглажда и омекотява.  

Heavy Metal Glitter Eyeliner се предлага в магазини на Sephora

Повече за: Troublemaker Mascara на Urban Decay

Urban Decay

Свързани теми: Yves Saint Laurent, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Touche Éclat Event 2018

И така, завъртете ключа и натиснете педала докрай – пътят е пред Вас...