Уникални грим подаръци за Коледа

Коледа е почти тук. Празничното настроение все повече започва да се усеща и е време отново да помислим за покупки и подаръци. Време е да приготвим изненади за близките ни подарявайки им незабравими спомени.

 

Ако в момента се чудиш и нямаш идея за грим подарък, помисли само колко ще се радва любимата ти дама ако и подариш нещо съвсем различно и уникално. Подари и нещо изненадващо и необичайно, и подтикни я да пробва нови стилове в гримирането.

Вдъхновяващо творчество

Ролята на артистите е да ни вдъхновяват със своите въображения и идеи. Този път, авангардната художничка илюстратор Наташа Лилипоре ни вдъхнови със Sugar Trip колекцията, създадена в партньорство с къщата NYX. В делото и се преплитат мечти и вселена, любов и мистика, в невероятни, сюрреалистични цветове, които не оставят никой равнодушен.  

Оцвети есента и зимата с коледни подаръци

Художничката изпитва уникални чувства, закачливи и игриви, и силното им влияние се оказва в палитрата Limited Edition Shadow.  Сенките от палитрата ще оцветят сивите есенни дни и ще обагрят зимата в 12 наситени, неонови цветове, с различен завършек.

Unikalni grim podaraci za Koleda

Когато кажем цветове, сигурни сме че изобщо не ти идва наум за сладки, бонбони и близалки. Но те са шарени, красиви и сладки, и са нашите любими лакомства от миналото. Точно тези малки детски радости са вдъхновение за създаване на прекрасната палитра хайлайтъри Sugar Trip Squad Highlighting.

Unikalni grim podaraci za Koleda

През последните години земните, изтънчени цветове просто владеят както модната така и грим сцената, и появата на наситени и ярки, пъстри цветове се смята за ретро. И това определено трябва да се промени. Ти можеш да бъдеш тази, която ще внесе цвят и настроение в своето или в ежедневието на любимите хора, с уникален подарък за Коледа. Цветовете носят младежка енергия и усещане за щастие, и със сигурност ще зарадват всеки, който се наслаждава на малки неща в ежедневието си.

 

Играта на брокатени частици по лицето привлича вниманието ни като никога преди. Лицата на известните преливат от блясък и сияние. Уникалните гланцое за устни ти дават възможност да обгърнеш любимите хора с младежко и настроение и да се върнеш с тях назад, в деството и безгрижието.

Гримът е изкуство – коледен подарък който ще очарова всеки

NYX козметичната къща се отличава от останалите със своя уникален подход към грима. За хората от NYX, гримирането е изкуство а не само мода, и всеки грим продукт има способността да сътвори магия.

 

Колекцията е създадена с цел да събудим въображението ни, да се върнем назад във времето на непринудеността, наивността, радостта, безгрижието. Който и продукт да избереш, е страхотен избор за коледен подарък. Не се колебай и сподели с останалите радостта и красотата на изкуството.

Повече за: Грим и прическа за официални поводи

За този външен вид препоръчваме

  • NYX Professional Makeup Sugar Trip Squad Shadow Palette Limited Edition

    Поръчайте веднага
  • NYX Professional Makeup Sugar Trip Gliter Vault Limited Edition

    Поръчайте веднага
  • NYX Professional Makeup Sugar Squad Highlighter Palette Limited Edition

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, червило, гланц за устни , фон дьо тен , тенденция, дневен грим , фризура, NYX

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Makeup тенденции, които социалните мрежи ни диктуват

През 2022г. гримирането преживя истински ренесанс, а още много вълнуващи неща ни очакват през 2023г...