Три десена, които през този сезон ще завладеят модните столици: Духът на Ню Йорк (3-ва част)

Всяка година в началото на топлия сезон с въодушевление изваждаме старите тоалети, украсени с принтове на цветя! Известните дами също постъпват по този начин, а най-големите модни икони се опитват да излязат крачка напред, като избират облекло, вдъхновено от актуалните тенденции.

 

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

Сара Джесика Паркър, некоронованата кралица на модата, не оставя десените на цветя само за тържествени случаи, а успешно ги съчетава и в ежедневието си. Тя се разходи по улиците на Ню Йорк досущ като Кари Брадшоу, чийто образ години наред играеше, в лека пролетна рокля, която в по-голямата си част беше покрита с цветчета върху светла основа, а върху части от ръкавите и долната част с едри и по-разредени цветя на тъмносин фон.

 

Съвет за грим: Топлото време и ефектният принт на цветя не понасят „тежък“ и силен грим. Когато избирате пудра, внимавайте да не се различава твърде много от цвета на кожата и бъдете пестеливи при използването на бронзант (за вечерта) и на руж (през деня). Въпреки всичко игривостта на този десен ви позволява да експериментирате с грима за очи - нанесете очна линия или сенки в цвета на основата на избрания тоалет, а червилото нека бъде в нюанс, подобен на цветята, които са върху дрехата – ще останете възхитени от резултата!

 

Три десена, които през този сезон ще завладеят модните столици: Духът на Лондон (2-ва част)

 

 

Свързани теми: грим , известни , тенденция, стил , мода , лято

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сенки за очи от А до Я

Трябва ти само малко цвят, четка и силна воля, за да се научиш правилно да нанасяш сенки за очи и да се гримираш за всеки повод...