Три десена, които през този сезон ще завладеят модните столици: Духът на Ню Йорк (3-ва част)

Всяка година в началото на топлия сезон с въодушевление изваждаме старите тоалети, украсени с принтове на цветя! Известните дами също постъпват по този начин, а най-големите модни икони се опитват да излязат крачка напред, като избират облекло, вдъхновено от актуалните тенденции.

Сара Джесика Паркър, некоронованата кралица на модата, не оставя десените на цветя само за тържествени случаи, а успешно ги съчетава и в ежедневието си. Тя се разходи по улиците на Ню Йорк досущ като Кари Брадшоу, чийто образ години наред играеше, в лека пролетна рокля, която в по-голямата си част беше покрита с цветчета върху светла основа, а върху части от ръкавите и долната част с едри и по-разредени цветя на тъмносин фон.

 

 

Съвет за грим: Топлото време и ефектният принт на цветя не понасят „тежък“ и силен грим. Когато избирате пудра, внимавайте да не се различава твърде много от цвета на кожата и бъдете пестеливи при използването на бронзант (за вечерта) и на руж (през деня). Въпреки всичко игривостта на този десен ви позволява да експериментирате с грима за очи - нанесете очна линия или сенки в цвета на основата на избрания тоалет, а червилото нека бъде в нюанс, подобен на цветята, които са върху дрехата – ще останете възхитени от резултата!

 

Три десена, които през този сезон ще завладеят модните столици: Духът на Лондон (2-ва част)

 

 

Свързани теми: грим , известни , тенденция, стил , мода , лято

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформим природно асиметрични вежди

Независимо дали една вежда е по-висока от другата, по-къса или по-редка, за вас това се превръща в кошмар. В следните редове, ние ви разкриваме ценни ...