Три десена, които през този сезон ще завладеят модните столици: Духът на Лондон (2-ва част)

Тъй като актуалният сезон позволява да проявим авантюризъм в избора на тоалет, това е съвършеният момент да се осмелите да облечете някоя дреха на точки.  Без значение дали искате да ви забележат на някое тържествено събитие или да привлечете погледите на минувачите, докато си пиете кафето през деня, точиците ще се погрижат да постигнете зашеметяващ ефект.

Най-добрият пример за това е Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж отново върна точките в света на модата, когато след раждането на принц Джордж излезе от болницата в светлосиня рокля на големи точки на дизайнерката Джени Пакхам. Това беше своеобразна проява на почит към покойната принцеса Даяна, която носеше подобен тоалет при раждането на принц Уилям, а модните специалисти останаха изключително ентусиазирани.

 

Красивата Кейт с удоволствие продължава да носи този тоалет, а ние сме безкрайно впечатлени от семплата бяла рокля на черни точки, която херцогинята комбинира с черно яке и черна чанта тип клъч.

 

Съвет за грим: Десенът е толкова ефектен, че е достатъчно само да изравним тена и с прецизно нанесена очна линия да оформим котешки поглед.  Но ако искате да експериментирате с всички възможности на този аутфит, предлагаме при нанасянето на сенките да изберете нюанс в цвета на точките. Същото е и с червилото. Ако точките са бели, бъдете сигурни, че няма да сбъркате с червило в цвета на основата на тоалета.

Три десена, които през този сезон ще завладеят модните столици: Духът на Париж (1-ва част)

Свързани теми: известни , тенденция, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да съчетаем грима с прическа за най-лудата нощ?

Ето няколко съвета как най-добре да съчетаеш грима с прическата и да постигнеш визия, с която първо да очароваш себе си, но и всички останали...