Три актуални тренда в грима, дошли при нас директно от Изтока!

Известни блогърки от източната част на света ни вдъхновяват да пробваме малко по-екзотичен грим през лятото.

1. Азиатска ърбън визия

Сиво-лилава коса, очна линия над половината клепач и тъмни матови устни са новата тенденция в грима, която завладя света. Не му устоя и корейката София Чанг, а на нас особено ни допадна дискретната намеся върху долния клепач: преливане на сенки и очна линия, поставена на половината от клепача за допълнително отваряне на окото. Не забравяй сенките blushed nudes и нанеси наистина много спирала!

2. 1001 гореща нощ

В своя профил Мая Ахмад от Бейрут показа целия разкош на Ориента. Тук се подготвя за наградите NYX Arabia Face Awards, а вместо сочните устни, привличащи първи вниманието, погледнете очите. Този стил е много популярен в тази част на света и предполага безкрайна игра със сенки в землисти нюанси, бяло и много черно. Ако устните са светли, очите са още подчертани и тъмни. Не се колебайте да сложите и по-плътна тъмна линия върху ръба на долния клепач – за автентична визия. И разбира се изключително разкошните вежди!

3. Манга кукла

Прекрасната Сето Аюми идва от Токио и ни представя този момичешки грим! На момичетата, които не искат да са като другите, препоръчваме: блед тен, размазан балсам или цветно олио за устни и прецизна тънка очна линия по ръба на горния клепач и ъгъла окото. 

Свързани теми: грим , тенденция, стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

10 пъти* повече обем и дълги мигли? С тази нова спирала всички ще те питат истински ли са миглите ти!

Новата спирала от марката Maybelline New York е тук, за да ти разкрие една изцяло нова перспектива, в която нереалното става реално. Надникни в една и...