Trend alert: Пробвахме спиралата, за която която цял TikTok говори

Не знаем за теб, но когато на Тик Ток наберат популярност нови тенденции, особено такива от света на красотата, ние винаги сме сред първите кандидати да ги изпробват. Не реагирахме по различен начин, когато започна hype-а за новата спирала на марката Maybelline New York, която бързо стана вирална в споменатата социална мрежа. Веднага ни стана ясно, че искаме възможно най-скоро да изпробваме спиралата, за която цял TikTok говори и да споделим впечатленията си с теб.

2 в 1: Безкрайна дължина и интензивен обем на миглите

Това, което повечето момичета очакват от една спирала е тя да направи миглите им по-гъсти и дълги. За да постигнем това, често комбинираме няколко различни спирали или на помощ викаме машата за мигли. Марката Maybelline New York обаче разпозна този проблем и разработи спирала Lash Sensational Sky High, която успя да изпълни и двата критерия и да осигури интензивен обем и безкрайна дължина за сензационни мигли от всеки ъгъл.

На пръв поглед: Trendy опаковка

Още на пръв поглед (а и докосване) стигнахме до заключението, че спиралата Lash Sensational Sky High е нещо съвсем различно в сравнение с това, на което сме свикнали. Модерната ѝ опаковка в нюанс rose gold с блестящи изтънчени букви, изписващи „Sky High“, едновременно излъчва излъчва лукс и стил. Ние обаче се поинтересувахме повече от това какво се крие в този trendy опаковка.

Trend alert: Пробвахме спиралата, за която която цял TikTok говориWow ефект: Сензационни мигли от всеки ъгъл

Това, което веднага грабна вниманието ни, беше гъвкавата четка Flex Tower - специалната четка на Maybelline New York, която достига от корена до върха на всяка мигла, правейки я безкрайно дълга. Ако и ти искаш да постигнеш ефект на сензационни мигли от всеки ъгъл, внимателно приближи четката до корена на миглите и ги мини до самия връх. Ще забележиш, че четката Flex Tower придава обем и удължава всяка мигли поотделно. Въпреки че разликата е видима още след първия слой, не се колебай да нанесеш още едом за екстремна дължина и максимален обем.

Тренд алерт: Пробвахме спиралата, за която която цял ТикТок говориИновация: Обогатена с екстракт от бамбук формула

Спиралата Lash Sensational Sky High е неповторима и по специалната си формула, обогатена с екстракт от бамбук, благодарение на която миглите ти ще достигнат едно ново ниво, защото ще станат безкрайно дълги и плътни, без усещане за тежест по тях. Гъвкавата ѝ четка, която достига до всяка мигла в комбинация със специалната формула, за нула време и с минимални усилия ще те накара да се почувстваш ослепително и мощно.

С право ли Sky High е “най-виралната” TikTok спирала?

Да, според нашето скромно мнение е така! Спирала Maybelline New York Lash Sensational Sky High е създадена за градски момичета и жени, които са постоянно в движение, следват тенденциите и не се страхуват да бъдат забелязани. Затова не сме изненадани, че тя се превърна в спиралата, за която цял ТикТок говори. Освен това Sky High е доказателство, че е възможно да имаме всичко, което искаме - в този случай сензационни и безкрайно дълги мигли от абсолютно всеки ъгъл!

Тренд алерт: Пробвахме спиралата, за която която цял ТикТок говориЗатова ако все още не си, време е да я изпробваш! Очакваме впечатленията ти в коментарите!

Прочети още: Разкриваме: защо Skin Icing е главната тема в TikTok

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи, тенденция, дневен грим , вечерен грим, Maybelline New York, Sky High

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как трябва да изглежда гримът ти, ако имаш бретон

Промяната на прическата ти означава и промени в грим рутината ти, а бретонът прави голямо завръщане, така че е логично да трябва да адаптираш грима си...