Това е червило, което няма да се размаже по предпазната маска

Някога, при високи летни температури, избягвайки да използваме голям брой продукти за грим, обръщахме цялото си внимание на устните си и ги разкрасявахме с червила, които са в състояние незабавно да променят цялостната визия. Сега обаче, поради носенето на маски, много хора смятат, че нямат нужда от червило. Ако и ти си една от тях ще те убедим, че този начин на мислене е погрешен и ще ти разкрием кое червило не само ще устои на предпазната маска, без да оставя следи по нея, но и ще запази интензивния си цвят и консистенция през почти целия ден.

Символ на красотата, от който не се отказваме

През цялата история червилата се считат за символ на красотата, чрез който жените разкрасяват устните си, подчертават усмивките и от който черпят самоувереност. Това не се е променило и днес, те все още носят усещане за блясък, елегантност, женственост и неустоимост. Най-хубавото от всичко е, че технологиите за създаване на червила стават все по-напреднали и най-големите иновации са направени в областта на разработването на течни матови червила.

Super Stay Matte Ink червило

Това матово течно червило е червило с матов финиш, което се нанася лесно, трайно е и богато на пигменти с интензивни цветове. Ако трябва да посочим най-доброто дълготрайно червило, определено първо се сещаме за Superstay. Само едно нанасяне с това червило е достатъчно, за да остане цвета на устните почти през целия ден. Да, това означава, че ще оцелее и под предпазната маска!

 

Maybelline Superstay Matte Ink съдържа висока концентрация на пигменти, които му осигуряват интензивен цвят, издържащ до 16 часа. Формулата на това червило с матов финиш е изключително лесна за нанасяне - благодарение на прецизния апликатор с форма на стрела това става само с един замах, като тя остава само на устните ти, а не по маската.

Не избягвай ярките нюанси

Ако смяташ, че червилата, които носиш под маската, не могат да бъдат в ярки нюанси, за да не се намажат върху тъканта, тогава със сигурност не си пробвала това червило. Осмели се и пробвай мощните нюанси на течните червила Superstay Matte Ink, които не оставят следи, а само безупречен матов финиш без усещане за тежест и лепкавост на устните, а с комфорт и мекота върху тях.

В разкошната селекция от нюанси на червилата Superstay лесно ще намериш този, който подхожда на характера ти, независимо дали това е неприкосновеното червено червило в нюанса Maybelline Pioneer или някой по-примамлив за теб нюанс, като наситено burgundy, ярко розови и червени или дори по-неутрални розови и nude нюанси.

Естествено, както винаги всички тези червила се предлагат и онлайн и могат да бъда твои чрез клик на снимката под текста.

А ти носиш ли червило под маската? Сподели мнението си с нас в коментарите!

Прочети повече за: Фон дьо тен с глина: научи как действа!

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Pioneer 20

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 50 Voyager

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 40 Believer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 10 Dreamer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 25 Heroine

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 180 Revolutionary

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 170 Initiator

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 120 Artist

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , грижа, руж , устни, тенденция, дневен грим , Maybelline New York, Superstay Matte Ink

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Внеси мъничко лукс в любимия си годишен сезон! Зимната колекция Essie е тук!

Това е сезонът, в който добавяш малко лукс към ноктите си. В духа на празниците пристигна зимната колекция Essie и тя е всичко, от което се нуждаем, з...