Touche Éclat Event 2018

През 2018 г. YSL Beauté дръзва да завладее поредната нова територия със създаването на два уникални продукта от семейството Touche Éclat.

Преобразяващи водни консистенции. Революционни резултати. Както озаряващият фон дьо тен Touche Éclat All-In-One, така и компактният воден фон дьо тен Touche Éclat дават живот на легендата Touche Éclat в ежедневието.

И така, завъртете ключа и натиснете педала докрай – пътят е пред Вас.

Време е да предложим едно ново приключение за кожата: пригответе се за #glowasyougo.

Кампания „Блясък, който разпръсквате“

ysl touche eclat event duo

За да увековечи момента, фотографът Крейг Макдийн заснема една нова кампания. Озарена от слънцето утрин. Винтидж американска кола нощува на парижките докове. Посланичките на YSL Beauté, Стаз Линдес и Зоуи Кравиц, са в нея под слънчевите лъчи на новия ден в Париж.

Те нанасят съвсем спонтанно новия озаряващ фон дьо тен Touche Éclat All-In-One и компактен воден фон дьо тен Touche Éclat​ и са готови за миг. Гърбовете им се стоплят от естествената кожа на седалките на автомобила – прелюдия към постигането на блестяща, перфектно гладка кожа с естествен вид.

Историята е пресъздадена във видеото на режисьора Фабиен Констант. След тежка нощ Стаз се събужда в колата със запотени стъкла под сутрешните лъчи на доковете в Париж. Тя нанася компактния воден фон дьо тен Touche Éclat с едно движение и изглежда свежа като след непробуден и дълъг сън.

Мъжът до нея се размърдва и се събужда, очарован от красотата и свежия вид на кожата ѝ. Те слизат от автомобила и тогава виждаме, че в него има още едно момиче. Това е Зоуи, която излиза и се присъединява към двойката в светлината на утрото.

Двете момичета се споглеждат, след това хвърлят поглед към мъжа и решават да скочат в колата и да отпътуват, изпълнени с увереност. Стаз и Зоуи потъват в светлината, оставяйки мъжа на доковете.

Основен продукт, който е навсякъде с теб

Едно, две, три… заблести!

ysl touche glow

Работа, забавления, селфита, театрални светлини – съвременното момиче винаги е в движение и очаква гримът ѝ да остане непокътнат.

Затова YSL Beauté излиза с ново решение, което осигурява блясък във всеки момент – озаряващият фон дьо тен Touche Éclat All-In-One. Тайната е във водата.

Вода – но още и още. Новата смарт формула създава първата хидратираща консистенция на преобразяващ крем YSL, който мигновено охлажда и усъвършенства кожата, като я освежава.

Уголемените капки в консистенцията са с до 50% повече вода и хидратиращи съставки. Докосвайки кожата, за миг кремът се превръща във вода. Лесен за нанасяне и разпределящ се равномерно, озаряващият фон дьо тен Touche Éclat All-In-One обещава натурално до умерено покритие, което превръща видимите несъвършенства в далечен спомен.

Покритието на фон дьо тена и трайната хидратация създават воден воал, който кара лицето да заблести. Без масла и отблясъци, кожата се усъвършенства и овлажнява за секунда.

Подгответе се, гмурнете се. Толкова лесен за нанасяне, че може да оставите огледалото си у дома. Време е да заблестите.

Мигновено освежаване, перфектен тен

Новият свеж блясък

ysl touche eclat event

На гребена на вълната на новото поколение озаряващи продукти, компактният фон дьо тен Touche Éclat​​ Water представя YSL като създател на иновативната формула. Сега кожата е наистина освежена.

Първата преобразяваща водна крем формула на YSL е технология, която гарантира мигновено охлаждане. Свежа и напълно будна кожа, съвършена и с натурално умерено покритие, тя остава хидратирана с часове.

Доверете се на водата и изберете своя цвят измежду 6 нюанса.

Дори и без огледало, няма как да сгрешите. Изключителният апликатор във вид на капка прави кожата съвършена. Просто се отпуснете и се забавлявайте.

Оставете отблясъците, забравете за маската – компактният воден фон дьо тен Touche Éclat​​ е всичко, от което се нуждаете за свежест и блясък в един продукт.

Толкова просто, токова лесно – цялата блестите

#glowasyougo

Повече за: YSL Beauté - Encre De Peau фон дьо тен 2017

Свързани теми: Lancome, Yves Saint Laurent, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

„Грим без грим“ визия в 6 прости стъпки

Един от най-предпочитаните начини за гримиране през лятото е визията „грим без грим“. Не позволявай обаче името на тази тенденция да те отведе в грешн...