Топ 5 бюти блогърки, които си заслужава да последвате by @makeupbuthow

Последните години блогърството се превърна в истински феномен в интернет пространството. То е не само инструмент за изразяване и споделяне на лични възгледи, създаване на контакти, а дори и ефективно маркетинг средство за популяризиране и разрастване на брандове. Независимо от интересите ви, със сигурност някъде там се крие блог на някого, от който да почерпите идеи и вдъхновение. Днес ще споделя 5 от моите любими бюти блогърки, които смятам, че си заслужава да последвате.

1. Emily Noel


Емили е красива млада дама, бивша водеща на новините, съпруга и майка, която споделя най-често любимите си продукти, както и идеи за грим. Каналът и в YouTube е от 2006 година и съдържа разнообразие на клипове на тема красота и грим. На нея разчитам за съвети за продукти за красота, известна е с изчерпателните си ревюта, на които винаги се доверявам.


2. Ruth Crilly 

 

A photo posted by Ruth Crilly (@modelrecommends) on

Каналът на  Рут включва клипове на тема красота, козметика и стил. Блогът и е доста известен с ревютата си на козметични продукти. Самата Рут е англичанка и бивш модел, а подходът и към грима е освежаващ на фона на нашумелите Инстаграм тенденции за силен макияж. Визията, която тя представя е винаги натурална, но същевременно модерна и вдъхновена от модните тенденции.


3. Sharon Farrell 


Шарън е още една красива блондинка и професионален гримьор от Нова Зеландия. Във видеата можете да намерите полезни трикове на тема красота, както и разнообразни идеи за грим, които мен винаги ме вдъхновяват.


4.  Violeta Meyners 


Говорейки за професионални гримьори, тук ви представям още една такава дама – Виолета Мейнерс. Интересното при нея е, че всъщност е от съседната ни Румъния, но в момента живее и работи в САЩ. Сред клиентите и има и доста известни личности от Холивуд, така че за мен е винаги е интересно да разбера подробности около любимите им продукти и грим, за които тя споделя в клиповете си.


5.  Linda Hallberg 


Ахх Линда! Невероятно красива и изключително талантлива гримьорка от Швеция. Неслучайно профилът и в инстаграм има почти милион последователи – всеки грим е уникално красив и винаги различен от предния – нейната креативност е просто ненадмината.

Свързани теми: грим , известни , тенденция, стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Бял молив-пастел: Нова грим тенденция 2022!

Много момичета избягват бялото и рядко го включват в грим рутината си. Тенденциите обаче диктуват обратното...