Тези тендеции от Седмицата на модата в Ню Йоркще оживеят и по улиците

Седмицата на модата в Ню Йорк отмина и имаме възможност да ти представим двата най-открояващи се аутфита, които бяха комбинирани с неустоими козметични визии и скоро ще се появят и по улиците и в любимите ти списания. Те не само ще те вдъхновят, но и ще ти създадат представа за това какво можеш да очакваш в идната година по отношение на модата и бъдещите козметични тенденции.

Черно-бял шик

Адриана Лима за пореден път показа, че и класическото облекло може да изглежда завладяващо и различно, с помощта на малко силен грим на очите.

Тя беше просто пленителна в тесни черни панталони, бяло сако с дълбоко, остро деколте, с високо вдигната опашка и елегантни висящи обеци като единствен изпъкващ аксесоар. Тя допълва визията си чрез играта на сенки за очи в нюд тонове, но и изтъквайки зелените си очи с очна линия.

 

Адриана Лима - грим

За да създаде матираща основа за грима тя ползва лесни за блендиране фон дьо тени с матираща формула, които обаче позволяват на кожата да диша. Понякога е хубаво и ти като Адриана да пробваш друг продукт за подчертаване на скулите и челюстта, вместо руж. Отлични за тази цел са стик продуктите за контуриране, които са изключително лесни за нансяне.

Не е достатъчно просто да успееш да начертаеш необичайна черта с очната линия, затова като базови сенки за очи ползвай някои земни нюанси, а спирала за обем нанеси и на долните и на горните мигли.

 

Тя практически само леко променя класическото „котешко око“, за да пасне по-добре на зализаната, високо вдигната опашка. Ефектът на този експеримент с очна линия обаче не би бил толкова успешен, ако преди това тя не беше изравнила тена си съвършено с помощта на подходящия коректор, фон дьо тен и продукти за контуриране, нали?

Смарагдово зелена есен

Жозефин Скривър беше като есенен дух в своя дълъг, тесен смарагдено зелен тоалет. Самата рокля сякаш щеше всеки момент да проговори, но Жозефин беше решила роклята да бъде на заден план след грима.

 

Жозефин Скривър - грим

Нейната козметична визия вибрираше с есенни и bбургунди нюанси, описвайки същинска есенна картина. Благодарение на бордо нюансите на сенките за очи погледът и изглеждаше мистериозно, а роклята ѝ съвършено го допълваше.

Ако и на теб ти харесва това, че тенът ѝ изглежда естествено и нежно, тогава ти предлагаме да избираш между фон дьо тени, които скриват порите и позволяват на кожата да диша. Естествената руменина на бузите ситя  е подчертала с помощта на нюанс, който допълва бордото на очите ѝ.

Финалната стъпка за този есенен стил беше комбинацията от матиращо и блестящо червило, за по-силен ефект.

 

Коя козметична тенденция привлече твоето внимание? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Представяме ти най-добрите моливи за вежди

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 130

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Superstay Concealer

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Tattoo Liner

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Blush 25 Pink

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Voyager

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 325 Dusk

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 04 Ash Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

  Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , червено червило , очна линия, очи, руж , фон дьо тен , пудра, Maybelline New York, коректор

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всичко, което трябва да знаеш за киселините и ползите им в грижата за кожата

Сигурно ти е направило впечатление, че все по-често забелязваш някаква киселина в продуктите за грижа за кожата, а всяка си има своите предимства и за...