Тези козметични продукти ще бъдат хитът на 2019-а година

След летните отпуски, през които заредихме батериите си за бъдещите предизвикателства, дойде времето да набележим нови цели и да започнем нови авантюри. Представяме ти нашите есенни козметични фаворити, които не само ще те съпътстват на пътя към промяната и новите решения, но и ще разведрят ежедневието ти.

 

Maybelline New York Super Stay коректор

Коректорът е козметичен продукт, без който момичетата дори не започват да се гримират, а много често той е единственят им помощник за дневното гримиране. Гримирането без фон дьо тен, разбира се, е възможно, само ако коректорът е достатъчно добър да замени фон дьо тена. Не всички са с еднакво качество и имат различна степен на покриване. 

Затова ти препоръчваме да замениш по-леките коркетори с по-ниска степен на покриване, които са предпочитани през лятото, с онези с по-висока степен на покриване, като течния коректор Maybelline New York Super Stay. Той ще ти осигури покриване, включително на тъмните кръгове около очите.

Невероятното на този коректор е, че освен че ще ти осигури цялостно покриване, той ще се задържи на лицето дори и след някой неприятен есенен дъжд, тъй като е водоустойчив и не се размазва. Предлага се в удобно шестмилилитрово флаконче, така че без проблеми ще се събере във всяка чантичка или раница.

L'Oréal Paris Matte Signature очна линия

Очната линия действително може коренно да промени цялостния ти вид, особено през тази есен, когато са актуални цветните очни линии. Затова ти препоръчваме да овладееш добре нанасянето на очна линия и да разшириш диапазона на гримовете за очи, които ползваш, но не с помощта на сенки за очи, а чрез един изцяло иновативен начин – само с една тънка линийка, която ще бъде идеалната добавка за зашеметяващ поглед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Затова ти препоръчваме да тестваш очната линия Matte Signature, която се нанася изключително лесно, благодарение на ултрапрецизния апликатор. Kакто и повечето от продуктите, които са популярни през тази есен, и тя  е водоустойчива, но издържа през целия ден. Предлага се в три наситени цвята: бронзово, синьо и черно.

NYX Professional Makeup Born To Glow фон дьо тен

Въпреки, че с промяната на сезоните се променят и козметичните тенденции, любимата на всички тенденция и тази есен ще задържи на модните подиуми, а това е естественият блясък на кожата. Вероятно и сама знаеш колко е трудно да се постигне естествен блясък на кожата, когато ползваш матов фон дьо тен с висока степен на покритие, особено ако не добавиш малко хайлайтер в самия край на гримирането.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup HR (@nyxcosmetics_hrvatska) on

По тази причина ти препоръчваме фон дьо тена Born To Glow, който има специфична, надграждаща се формула, средна степен на покриване и завършващ ефект, осигуряващ онзи съвършен естествен блясък на кожата. Като казваме, че фон дьо тенът има формула, позволяваща надграждането, това значи, че колкото повече слоя добавяш, толкова по-силна ще бъде степента му на покриване. С негова помощ ще можеш да постигнеш много от тазгодишните козметични трендове, сред които са: маслена кожа, йога skin и много други.

Lancôme Blush Subtil руж

Още един начин да посигнеш естествен вид на лицето си и гримът ти да не изглежда сякаш си отишла на работа или училище директно от заснемането на моден едиториал, е да придадеш малко свежест на бузите си и да изгеждаш възможно най-естествено и свежо. Това можеш да го постигнеш много лесно с помощта на правилните нюнаси руж.

Тъй като рядко оправяме ружа си, когато сме навън, то е важно той да бъде дълготраен и деликатен. Не забравяй – наситените розови кръгове на бузите са запазени за театралните постановки! Препоръчваме ти да пробваш прахообразния руж Blush Subtil, който е лесен за нанасяне и не създава изкуствен блясък по лицето.

YSL Vernis A Levres Water Stain гланц за устни

Гланцът за устни е един от козметичните продукти, които почти не се влияят от промените в козметичните трендове, и които година след година се предлагат с все по-модерни формули. Отдавна отмина времето, когато косата ти се залепваше за устните, а гланцът траеше само докато не го изгризеш или не се размаже по цялата ти коса.Днес гланцовете за устни могат без проблеми не само да заменят червилата, но и да ги допълнят. Препоръчваме ти да пробваш A Levres Water Satin, който комбинира наситеността на червило и блясъка на гланц за устни. Предлага се в множество дълготрайни цветове и със сигурност ще ти допадне неговата леко и приятното чувство, което оставя на устните.

L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye спирала

По-големи очи и подчертан поглед са неща, към които всички се стремим, но не ни е толкова лесно да експериментираме с някоя нова спирала. Важно е обаче да не забравяш, че технологиите за създаване на спиралите напредват и специалистите в областта откриват нови начини за разкрасяване на погледа. Дай шанс на най-новите спирали и пробвай False Lash Bambi Eye, която има наситено черна формула без бучки, широка четка за увити мигли и невероятен обем през целия ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Кой от тези продукти планираш да включиш в есенните си гримове? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Представяме новите козметични тенденции от Paris Fashion Week

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Super Stay Concealer Light

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Matte Signature Eyeliner Blue

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Born To Glow Foundation Beige

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

  Поръчайте веднага
 • Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette

 • Lancôme Blush Subtile 330 Power Of Joy

 • YSL Vernis A Levres Water Stain 615

 • Maybelline New York Super Stay Concealer Ivory

Свързани теми: спирала , очна линия, очи, руж , фон дьо тен , устни, тенденция, тенденция, Lancome, Urban Decay, NYX, Loreal Paris, Maybelline New York, мигла, коректор

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Знаеш ли, че цели 85% от жените биха сменили фон дьо тена си със Super Stay на Maybelline New York*?

Лекотата и усещането, че кожата диша, дори когато е покрита с фон дьо тен са неща, към които всички се стремим и формула, каквато всички търсим. Може ...