Тенденция Еуфория

Още една бързо разпространяваща се по социалните мрежи тенденция, но ни се струва, че тя ще се задържи. Кой може да устои на пайети и сенки за очи в ярки цветове!

Ако си успяла да видиш визията еуфория в профилите на известните личности и искаш да ги копираш, тогава най-важното е овладееш техниката за нанасяне на пайети на лицето. Експериментирането с пайети и цветове е главната характеристика на тази тенденция и на различните визии, които произлизат от него.

 

Да започнем с един от най-важните съвети, относно поставянето на пайетите поотделно – нанеси лепило на една точка на лицето, след което отгоре залепи пайета, а не обратното.

Две визии за всички стилове       

За да можеш да пробваш тази визия независимо от предпочитания ти стил, ние създадохме два варианта. Ако искаш да пробваш най-събиращата погледите визия, то това може да се постигне със силни сенки и едри пайети на долния клепач. За по-скромна визия – нюд база и много на брой малки пайети.

1. Събираща погледите Еурофия визия

Най-лесно ще откриеш ярки сенки за очи в палитрите, които са популярни през лятото, като Maybelline New York Lemonade Craze, която има ярки нюанси на оранжево и розово. Нанеси ярки сенки на по-голямата част от пространството между веждите и сгъвката на горния клепач, а останалата част блендирай с помощта на по-светъл нюанс сенки.

 

Мини линията на долния клепач точно под веждите с яркия нюанс сенки, който си използвала за горния клепач, а след това с лепило залепи три големи циркония под всяко око.

За край направи едва забележима тънка черта очна линия в самия край на окото.

2. По-скромна Еуфория визия

За създаването ѝ не са ти нужни ярки сенки и големи цирконии, а само повечко хайлайтер и малки пайети, както и кафяви сенки. Точно такива сенки и хайлайтери съдържа гамата сенки Maybelline New York Temptation, която би ти свършила отлична работа за тази визия.

Преди да нанесеш някой от кафявите нюанси сенки, първо нежно мини клепача с хайлайтер, след което добре блендирай кафявия нюанс върху клепача. На дланта на ръката смеси малко фиксатор за грим и хайлайтер, а получената смес нанеси на клепачите.

 

Въпреки че не е най-набиващата се на очи визия, не забравяй, че веждите ти трябва да бъдат добре оформени, но и да изглеждат възможно най-естествено.

Пайетите са най-лесната част, защото с тях буквално не можеш да объркаш или да прекалиш. Сложи ги където намериш за подходящо, под очите, над веждите, на ъгъла на клепача и изобщо навсякъде, където пожелаеш.

Ще постигнеш визията Еуфория, която можеш да носиш и в ежедневието си и за излизания, като поставиш няколко пайети на самото ръбче на очите.

Би ли се осмелила да пробваш някой от тези варианти? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Създай сама Glam Makeup визия

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Lemonade Craze palette

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Tattoo Liner

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Total Temptation Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Chrome

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lasting Fix

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 350

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очна линия, очи, руж , устни, тенденция, хайлайтър, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Обем и извити мигли като от салона! Да, възможно е с тази нова спирала!

Спиралата е продуктът, ежедневно нанасян от повечето жени, а за много от тях е и единственият грим продукт. Да, толкова е важна...