Тейлър Хил vs. Лили Колинс

vs.

Докато Тейлър Хил обезоръжава с прелестна съблазнителна визия със светли очи и трапчинки, Лили Колинс залага на визията на палава красавица с огнена коса и пронизителен поглед. Всяка от двете млади и красиви представителни лица на продуктите за красота Lancome сияе по свой начин.

На раздаването на наградите на CDFA Fashion най-новото лице на LancomeТейлър Хил беше избрала изключително женствена дълга рокля с флорален десен, съчетана с изключително естествен грим и прическа. Руж в цвят кайсия допълваше нейната свежест, а спиралата подчертаваше красивите очи на младата манекенка, чиято кариера се развива с шеметна бързина!

На събитието на Sony Pictures TV актрисата и представително лице на Lancome Лили Колинс носеше малка черна рокля в дизайнерско изпълнение - ефирна, с детайли от дантела. Подчертаните очи и вежди разкриваха чара й, а огненочервената коса допълваше логично цялостната визия. 

А ти коя визия би избрала? Романтичен ангел или палаво дяволче?

За този външен вид препоръчваме

  • Grandiose Extreme Lancome

  • Grandiose Liner Lancome

  • Juicy Shaker Lip Oil Lancome

  • Juicy Shaker Lip Oil Lancome

Свързани теми: грим , известни , тенденция, фризура, стил , гласуване

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 5: Дрогерийни спирали, които отлично си вършат работата!

Спретнахме ти списък с пет спирали, които дават невероятни резултати, а можеш да ги откриеш в дрогериите на достъпни цени...