Teint Idole Ultra Wear - Персонализирани капчици блясък

Златният стандарт в течния фон дьо тен през последните двайсет години, Teint Idole Ultra Wear, поддържа увереността и дава преобразяващата сила на грима в ръцете на жената. Той се появява в отговор на променящите се очаквания. Разгръща се в обширна гама продукти, идеални за създаването на всяка желана визия само за минути, за да можете всеки ден да показвате как се чувствате.

След Teint Idole Ultra Wear Stick през 2017 г. Lancôme още веднъж надхвърля границите на възможното персонализиране със своята лимитирана серия суперблестящи течни хайлайтъри в 4 цвята: капките Custom Glow. Със своята висока концентрация на перлени пигменти тези невероятно адаптивни хайлатъри са предназначени за всяка дама, която иска максимално да разкрие своята индивидуалност във всеки детайл! #Makeupismypower

teint idole kapki bliasyk

Специално разработени капки „блясък“ – Lancôme

Как функционират? По два начина! За относително естествена визия, така че тенът Ви да добие най-приятния блясък на „докосната от слънцето“, добавете капчица Custom Glow Drop към своя фон дьо тен. Ако искате да постигнете по-силен ефект, капнете капка от продукта директно върху кожата и създайте визията, която желаете. Хайлайтване и/или контуриране на лицето за озаряващ и интензивен резултат! Имате възможността всеки ден да използвате фон дьо тена си по различен начин.

Мотото е: Озари пътя си!

Четири цвята – безкрайни възможности!

- За да озарите тена си, изпробвайте Champagne Glow! Поставете капка в своя фон дьо тен за естествен, фин ефект на блясък или използвайте директно върху кожата за сияен „стробинг“ ефект. Нанесете на скулите, в центъра на носа и над „лъка на Купидон“.

- За да подчертаете леко контурите на лицето и да затоплите тена, Вашият продукт е Rose Glow. Поставете капка в своя фон дьо тен, за да добавите лек розов нюанс, който подчертава свежестта на кожата и здравословната руменина. За по-тъмни кожи използвайте Rose Glow като хайлайтър, за да подчертаете нежно своите черти.

- За да добавите светло сияние на топло слънчево докосване, използвайте Golden Glow. Смесете капка от продукта със своя фон дьо тен, за да направите тен „целуната от слънцето“. Ако кожата Ви е мургава или по-тъмна, можете да го използвате като хайлайтър за гарантирано въздействие!

- За да контурирате лицето си и да станете кралицата на сцената, изберете Bronze Glow! Дамите с по-тъмен тен могат да смесят капка от продукта с фон дьо тена, за озаряване. Тези със среден и по-светъл тен могат да се възползват от предимствата му да контурира нежно!

Повече за: Lancome представя Teint Idole Ultra Wear Стик

Свързани теми: Lancome, Yves Saint Laurent, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Представяме ти любимия ни аромат!

Дългоочакваният аромат, Idôle на Lancôme, най-накрая е тук, а ние имахме възможността да го пробваме...