Съвършен тен и зашитна маска? Отговорът за всички нас, които не се отказваме от съвършения тен

Всеки белег на лицето ни си има своя собствена история и крие тайна, за всяка бръчка си има причина, поради която е там. Маскирането на тези малки недостатъци, които могат да бъдат причина за несигурност и липса на самочувствие, и стремежът към перфектен тен са нещо, което обединява всички нас.

Въпрос за един милион долара за почитателите на грима е - кой е идеалният фон дьо тен? Той трябва да е достатъчно устойчив, за да издържа на различни метеорологични условия, външни фактори, околната среда и носенето на маска, което се превърна в част от нашето ежедневие и условие за свободното ни движение и функциониране.

Прекрасни в ежедневието си

Активната жена иска основа, която не само ще устои на всички тези предизвикателства, но и ще остане стабилна до 24 часа. Нанасянето на грим отново през натоварения ден не е нещо, за което тя иска да мисли, а иска да върви леко и необезпокоявано през целия си ден, знаейки, че тенът ѝ е постоянен дори под маската.

Нашият списък с желания продължава до безкрай: искаме добра основа и перфектен тен, но в същото време искаме и кожата ни да диша. Искаме естетически красивото, но и полезното. Искаме да прикрием всички недостатъци, но да не запушваме порите и по този начин да предизвикваме появата на нови несъвършенства. Искаме основа, която да издържа на дъжд, вятър, прекомерно изпотяване в горещите летни дни и, разбира се, на маските. Преди всичко искаме да не мислим за перфектния тен след сутрешното нанасяне на основа до края на деня, защото знаем, че тя е трайна и стабилна.

Защото всяка от нас в важна

Съвършен тен и зашитна маска? Отговорът за всички нас, които не се отказваме от съвършения тен

Фон дьо тените от колекцията NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop придават на кожата матов ефект, който трае през целия ден. Общо за всички фон дьо тени от тази колекция е, че независимо от типа кожа, метеорологичните условия и околната среда, те са трайни, стабилни и водоустойчиви. Дъжд или не, със или без маска, фон дьо тенът ще остане на място, защото Can't Stop Won't Stop са Mask Friendly (не оставят следи, дълготрайни са, водоустойчиви, устойчиви на пот и влага). Освен това те са обогатени с витамин Е, а интересноти при тях е, че след нанасяне, фон дьо тените NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop бързо изсъхват върху кожата и не е необходимо да се сетват с прахообразна пудра, поради което не създават усещане за тежест по кожата, което може да се получи вследствие от нанасяне на няколко слоя грим на лицето.

Коректор NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop: Уникално течно спасение

За да постигнеш перфектен тен, освен фон дьо тен ти трябва добър коректор за твоя тип кожа и желания финиш. Точно както фон дьо тените и  коректорите NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop са дълготрайни, идеално кремообразни и осигуряват матов ефект. Те се блендират лесно и допълват цялостния ефект на фон дьо тена. Те също са водоустойчиви, стабилни и не оставят следи.

Перфектен тен през целия ден? NYX Professional Makeup е доказал, че това е постижимо с продуктите от колекцията Can't Stop Won't Stop, които въпреки изгодните си цени осигуряват невероятни резултати през целия ден, независимо от условията, в които се намираме.

Прочети повече за: Микро-прикриване: техника на гримиране за съвършен тен

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Classic Tan

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Soft Beige

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Natural

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Pale

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Fair

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Neutral Tan

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Soft Beige

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Medium Olive

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , грижа, фон дьо тен , контуриране , мат, тенденция, дневен грим , вечерен грим, лице, NYX, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop, #MaskFriendly

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продукти на ретинолова основа през лятото, да или не?

Въпреки многото ползи, много хора избягват да използват ретиноиди през лятото, главно поради неприятните преживявания, свързани с тях...