Светът подвластен на Кардашиян

Нямаме и грам съмнение, че арменското семейство може да направи каквото и да е и да спечели аплодисментите на милиони хора по света.  Трите диви диктуват модните и бюти правила в световен мащаб и последния тренд, на който залагат, и който привлече вниманието ни е – този на сплетените коси. 

 

Папараците улавят принцесите на шоубизнеса по безброй събития в сходна стилистика в косите. Надали трите делят общ коафьор, но какво по-типично за сестрите от това да си заемат дрехи и аксесоари, а защо не и прически?!

 

С плитки преди броени дни забелязахме Кайли по време на представянето на новата колекция на Boss  по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Коко, както често наричат нагалено Клои, пък избира да прибере косата си в красиви плитки по време на тренировки, за максимален комфорт.  Най-наблюдаваната жена в света пък, Ким, разхожда приликите си почти ежедневно – с тях се появи дори преди ревюто на съпруга си в Медисън Скуер Гардън. 

Свързани теми: известни , тенденция, фризура, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ноемврийска тенденция в гримирането: меден опушен грим

Независимо дали спадаш към групата на минималистите в гримирането или харесваш силния, ефектен грим и интензивните цветове, тази тенденция в гримиране...